≫ 

FILMSKA PLJAČKA USRED SRBIJE: Jedan pretio pištoljem, drugi ga čekao napolju, pa odneli više od MILION dinara!

U dve odvojene pljačke, razbojnici su odneli 1.300.000 dinara

  • 0

Efikasnom akcijom niške policije identifikovani su i uhapšeni razbojnici koji su opljačkali dve radnje koje pripadaju trgovinskom lancu „Idea“ i odneli ukupno 1.300.000 dinara.

FILMSKA PLJAČKA U ISTOČNOM SARAJEVU: Dva lopova sa fantomkama "ojadili" pumpu

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, slobode su lišeni M.C. (26) i M.J. (28) obojica iz Niša. Pretresom stana prvoosumnjičenog pronađeni su i replika pištolja i fantomka za koje se sumnja da su korišćeni prilikom razbojništva, kao i 240 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Razbojnički par je 27. februara oko 22 sata opljačkao hipermarket na Bulevaru Zorana Đinđića odakle su odneli 600.000 dinara, da bi 16. maja razbojništvo ponovili u objektu istog lanca u Borskoj ulici kada su oteli i još 700.00 dinara.

- M.C. je ulazio, pištoljem pretio radnicima i otimao novac dok je njegov saučesnik čuvao stražu. Nakon pljačke novac su delili na ravne delove. Sve što su opljačkali su potrošili – kažu naši sagovornici iz istrage.

Ove trgovinske radnje nisu se slučajno našle na meti ovih razbojnika. Naime, M. C. je izvesno vreme radio u "Idei" pa je bio dobro upoznat sa radom ovog trgovinskog lanca.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti sprovedeni nadležnim tužilaštvima.

M. C. će osim za razbojništvo odgovarati i zbog narkotika koji je pronađen u njegovom stanu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA