≫ 

DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU: Našli mu heroin u akumulatoru, a evo zbog čega im je bio SUMNJIV! (FOTO)

46-godišnji Zemunac, pokušao je da u akumulatoru svog automobila prokrijumčari heroin, prilikom vraćanja sa puta iz Turske

  • 1

Pored sinoćne zaplene 5,6 kilograma heroina, carinici su rano jutros na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, zaplenili još dva kilograma ovog narkotika.

VELIKA AKCIJA SRPSKIH CARINIKA: Zaplenili 27.400 cigareta! (FOTO)

Heroin je pokušao da u akumulatoru svog automobila prokrijumčari 46-godišnji Zemunac rođen u Baru, u Crnoj Gori, koji je iz Turske ka Beogradu putovao sam automobilom "Alfa romeo 147" beogradskih registarskih oznaka.

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Carina pronašla 42.000 evra i 600 grama zlata u AUDIJU!

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

On je izdvojen za detaljnu kontrolu, između ostalog i zbog toga što je putovao praktično bez prtljaga, a imao je i problema da upali automobil nakon pasoške kontrole, čime je dodatno izazvao sumnju carinika.

Prilikom detaljnog pregleda, utvrđeno je da se u ćelijama akumulatora njegovog automobila nalazi praškasta materija koja je prilikom prve analize reagovala kao heroin.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Nakon demontaže akumulatora iz njega je izvađeno 2,024 kilograma heroina, a automobil će biti dodatno pregledan i skener uređajem, kako bi se utvrdilo, da li u njemu ima još nečega.

Slučaj su dalje preuzele nadležne službe, policija i tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blec

    30. jun 2016 | 13:03

    Bravo policijo, svaka Vam čast, ko je dosao sa namerom da radi taj i radi, vidi se po rezultatima, samo napred i dobro je sto je islo i sprečena droga za nase trziste, pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA