JASMIN KESEROVIĆ je džihadista iz Bosne koji je pretio novim krvavim napadima (FOTO)

- Ustanite, muslimani, ubijajte hrišćane i njihove sluge u njihovim gradovima i njihovim državama - kaže Jasmin Keserović na snimku

  • 65

Zastrašujući snimak Islamske države pojavio se pre nekoliko dana na internetu, a na njemu je prikazano kako mladi džihadista na bosanskom jeziku poziva na nove krvave napade u Los Anđelesu i San Francisku. Radi se o Jasminu Keseroviću (22) iz Zavidovića, kako prenose bosanski mediji.

USTANITE MUSLIMANI, UBIJAJTE HRIŠĆANE: Džihadista iz Bosne uputio jezivu pretnju Americi! (VIDEO)

- Ustanite, muslimani, ubijajte hrišćane i njihove sluge u njihovim gradovima i njihovim državama. Postavljajte eksplozive pod njihove aute, u njihove kuće i kancelarije. Ubijajte ih snajperima i prigušivačima, ubijajte ih makar i nožem i nemojte praviti razliku između vojnika i civila - poziva džihadist na snimku.

On je navodno još u januaru 2013. godine pobegao da se bori za ISIS, zajedno s vehabijama Bajrom Ikanovićem i Midhatom Đonom.

Keserović se pojavljivao i u ranijim snimcima ISIS-a, ali pod imenom Abu Muhammad al-Bosni.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • efendija iz Tuzle

    30. jun 2016 | 19:10

    Muslimani, braćo moja, dužnost vam je svima da zaštitite i sebe i svoje komšije hrišćane od ovakvih šejtana. Oni su protiv cijelog dunjaluka i svega što je dragi Allah dž.š. stvorio i voli. Ovo je haram što oni čine. Branite svoje komšije hrišćane kao što biste branili sebe i sve svoje najmilije. Allah dž.š. voli one koji dobra djela čine i one koji sami sebe u propast ne dovode. Ovaj kjafir želi da dovedete u propast i sebe i sve ono što je dragi Allah stvorio. Hrišćani, obraćam se i vama kao braći, nemojte mrziti muslimane. Ovo nije Islam nego zlo protiv kojeg se moramo zajedno boriti. Neka nas sve zajedno dragi Allah/ Bog sačuva i zakloni od svega što je loše

  • Aki

    1. jul 2016 | 00:12

    Dobra neka droga ! Što je najgore ovi se monstrumi ne šale !

  • Vladimir Pancevo

    30. jun 2016 | 16:05

    Obratite paznju na snimak RTRS-a! Jasmin Keserovic preti, a u izvestaju televizije govori profesor Dragomir Keserovic...Kakva slucajnost?! Sta je to?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA