≫ 

DA LI JE OVO NAJBOLJI ŠEF NA SVETU? Šef hrvatske firme vodi sve zaposlene na Kanarska ostrva

Ako mislite da je vaš šef bolji od ovog iz susedne Hrvatske, pošaljite mu ovaj tekst i javite ako odluči da vas povede na neko egzotično putovanje. Što da ne?

  • 2

Šef jedne hrvatske firme je odlučio da sve zaposlene odvede na Kanarska ostrva, tako da će oni leto provesti tamo, a ne u kancelarijama.

DOBRO GA POGLEDAJTE: Ovo je ČOVEK koji je prodao firmu i radnicima podelio 27 MILIONA DOLARA! (FOTO)

- Uvek sam na Fejsbuku gledao fotografije vlasnika nekih kompanija kako putuju na egzotične lokacije. I ja sam želeo da budem na tim mestima, ali to zbog rada kompanije nisam mogao to da izvedem jer jednostavno nije fer prema celom timu. Stoga smo odlučili da promenimo model i stvorimo situaciju - ili idu svi ili ne ide niko. Budući da su zagrebačke vrućine nepodnošljive, a letnji meseci ionako neproduktivni, odlučili smo da preselimo ceo tim na Kanarska ostrva. Bellabeat je tamo zakupio luksuzne vile s bazenima, a svaki član tima ima mogućnost na Kanarima provede koliko god vremena želi. Radno vreme je fleksibilno i svaki zaposleni može da odredi kada, koliko i kako će raditi - objasnio je osnivač "Bellabeat"-a Sandro Mur.

Da su zadovoljni zaposleni i najproduktivniji, dokaz je i ova zagrebačka kompanija koja je u maju 2015. lansirala uređaj za praćenje zdravlja žene, tzv. pametni nakit LEAF, koga su svetski mediji proglasili jednim od najboljih gedžeta u toj godini.

- Shvatili smo da su najproduktivniji model rada hakatoni gde se ljudima pruža mogućnost da izaberu određenu problematiku i pokušaju da pronađu rešenje, a isti model rada primenićemo i na Kanarima gde ljudi sami mogu izabrati na čemu žele raditi - dodao je.

Inače, "Bellabeat" je firma koja stvara pametne uređaje koji ženama pomažu u praćenju kvaliteta života i zdravlja u različitim životnim fazama.

(Telegraf.rs/ Izvor: index.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • citateljka

    30. jun 2016 | 17:44

    Kod nas ti poslodavci oderase kozu, cak mesecima nema zaradjene plate a svakom drugom uposleniku se ne placa ni socijalno ni penziono osiguranje - beda i sramota gde zivimo! Ovom sefu hrvatske firme skidam kapu! Svaka cast za ovakav gest - ako ovo nije samo lep san na javi!

  • Rj38

    30. jun 2016 | 17:15

    Pa nisi oni zaposleni,samo su clanovi tima!!! Nije gazda lud!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA