≫ 

STRAVIČNI PRIZORI NA MESTU NESREĆE KOD BELVILA: Krv, kaciga i oboreni dvotočkaši (FOTO) (VIDEO)

Policija vrši uviđaj, a na asfaltu u Ulici Jurija Gagarina mogu se videti njeno prepolovljeno telo, lokve krvi i oborena vozila

  • 5

Na mestu saobraćajne nezgode, u kojoj je noćas oko 21 sati stradala žena na biciklu u blizini novobeogradskog naselja Belvil, kada se sudarila sa vozačem motora, vlada jeziv prizor.

STRAVIČNA NESREĆA U BEOGRADU: U sudaru sa motoristom, žena PREPOLOVLJENA!

Policija vrši uviđaj, a na asfaltu u Ulici Jurija Gagarina mogu se videti njeno prepolovljeno telo, lokve krvi i oborena vozila.

Identitet žene još uvek nije poznat, a motociklista je sa teškim povredama kolima Hitne pomoći prevežen u dežurnu ustanovu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte video sa lica mesta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    30. jun 2016 | 22:27

    Nemoj te zatamnjivati sliku pokazite da viďe deca da se u saobracaju moraju postovati pravila

  • Andjelija

    30. jun 2016 | 22:55

    Motociklisti po Novom Beogradu divljaju. A policije nigde. Za njih ne vazi ogranicenje brzine, a ni pesacki prelaz. Jadna devojka i njena nesrecna porodica. Nadam se da ce ludak preziveti i ostati dozivotno vezan , ali za invalidska kolica , da ga svaki dan podsecaju na jedan zivot , koji je svojom bahatom voznjom ugasio.

  • Boki

    30. jun 2016 | 22:57

    Samo se cekala ovakva nesreca. Svaki dan tu i na novom mostu mozete da vidite bicikliste. Mada sa strane imaju biciklisticke staze. Zalosno i steta za svaciji zivot ali ovo je bilo neminovno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA