≫ 

SRUŠIO SE SIRIJSKI BORBENI AVION KOD DAMASKA: Pobunjenici zarobili pilota! (VIDEO)

Sirijski pobunjenici tvrde da je avion oboren, ali nisu naveli koje je oružje upotrebljeno

  • 1

Sirijski borbeni avion srušio se danas severoistočno od Damaska, a pilota su zarobili pobunjenici u tom području, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava.

NOVI JEZIV SNIMAK: Ovako su sirijski pobunjenici pucali na pilote oborenog ruskog aviona! (VIDEO)

Sirijski državni mediji saopštili su da je avion pao zbog tehničkog kvara i da je u toku potraga za pilotom, koji se katapultirao.

Pobunjenici tvrde da je avion oboren, ali nisu naveli koje je oružje upotrebljeno.

Portparol grupe "Džaiš al islam", koja kontroliše istočna i severoistočna područja Damaska, objavio je fotografiju na kojoj je, kako tvrdi, prikazan uhvaćeni pilot.

Pobunjenici su oborili dva avona ranije ove godine. Sirijske vlasti saopštile su da je jedan oboren protivavionskim projektilom, a pobunjenici tvrde da su koristili protivavionske topove.

Pogledajte video čija autentičnost još uvek nije potvrđena:

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    1. jul 2016 | 19:16

    svako ko koristi silu protiv legalne armoje Sirije je beprijatelj Sirije i treba biti ixbscen iz rata mirnim ili vojnim putem.tamo nems dobrih i zlih ,samo je jedna Sirij i bojska.Ako su za Siriju ,bez obzira opozicija ili ne treba da stanu sa vojskom Sirije i kad uspostsve mir da vide kako ce drzava dalje na referendumu naroda Sirije.svaka sila nemoze biti predstavnik bilo koga , to su naoruzane grupe koje ne postiju zakon o ustav Sirije i trebsju biyi eliminirane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA