"MOJA MAMA JE OTIŠLA NA NEBO, NEMA JE VIŠE": Dijanin sin tražio da mu OTAC DOVEDE MAJKU!

- Dečaku su rekli da mu je mama otišla sa anđelima. Zamolili su ga da bude dobar, kao što je mami obećao, ali on je mali, ništa ne razume - rekao je porodični prijatelj

  • 15

Siniša Zlatić je hicima iz kalašnjikova ubio petoro ljudi, a ranio 20 u masakru u Žitištu 2. jula u kafiću "Makijato". Među žrtvama bila je njegova bivša žena Dijana Savanović Zlatić. Njihovom devetogodišnjem sinu Centar za socijalni rad je saopštio saopštio da više nema majku, ali niko nije imao snage da mu saopšti da je njen ubica njegov otac.

Meštani tvrde da je dete reklo da će sve učiniti da mu se mama vrati. Obećavao je da će biti dobar. Povukao se u sebe u potpunosti, tvrde meštani sela Žitište kod Zrenjanina.

- Moja mama je otišla na nebo. Nema je više. Ali ne bih voleo da idem na sahranu - rekao je dečak, a preneli su beogradski mediji.

DIJANINOM SINU SU UPRAVO SAOPŠTILI DA MU JE MAMA UMRLA: "Moraš da nastaviš onako kako te je ona učila"!

- Dečaku su rekli da mu je mama otišla sa anđelima. Zamolili su ga da bude dobar, kao što je mami obećao, ali on je mali, ništa ne razume. Ne zna kako je Dijana umrla i niko ne sme da mu kaže kako se to dogodilo. Međutim, dečak jedino što je izustio bilo je :"Dovedite mi tatu da mi dovede moju mamu!" - otkriva sagovornik blizak porodici.

Foto: Facebook, Telegraf Foto: Facebook, Telegraf

Dečak juče nije prisustvovao sahrani, već ga je čuvala Dijanina sestra Ankica.

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO CELU SRBIJU: Potresne slike iz Žitišta, posle masakra u kafiću Makijato (FOTO)

- To je bila njegova želja, da ne ide na sahranu, oni su je ispunili. On je jako vezak za baku i deku, kao i za tetku. Na nju gleda kao na drugu majku, jer su Dijana i Ankica bile mnogo vezane, prave sestre. Oni će ga othraniti i potruditi se da ne oseti stravičan gubitak, ostao je siroče bez oca i majke - ispričao je kroz suze prijatelj porodice Savanović i dodaje:

Foto: Facebook/Dijana Zlatic Foto: Facebook/Dijana Zlatic

O NEMANJI ĆE SE BRINUTI BAKA I DEKA: Tragična sudbina sina ubijene DIJANE

- Dijana je napustila Sinišu pre devet meseci, kad je otišao da vozi kamion u Nemačkoj. Tada je roditeljima rekla: "Ili me primite ili ću skočiti u Begej!" - govore komšije za beografske medije.

"NE KAJEM SE, ALI AKO SU SVI MRTVI. DA LI SU MRTVI?": Monstrum iz Žitišta se nije pokajao posle masakra (VIDEO)

Komšije se pitaju kako će porodica dalje kad niko nije zaposlen.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Oni primaju pomoć, penziju nisu dočekali. Svim silama će se truditi da dečak pripadne njima. Ko da ga čuva u porodici monstruma? Jadno dete - potreseni su meštani.

Sveto Savanović, otac svirepo ubijene Dijane, rekao je da je njegova ćerka trpela torturu.

SESTRA UBIJENE DIJANE: Siniša je imao agresivne napade! Na tavanu je imao PUN DŽAK ORUŽJA! (VIDEO)

- Nadležni nikad nisu otišli u njihovu kuću da vide šta je on radio tamo. Razvaljivao je vrata, bacao stvari sa sprata, polomio kupatilo. Dete je znalo da ih on maltretira. A moja Dijana ga molila samo da bude miran i sve će rešiti. Šta ću, sad moram da budem jak i borim se zbog svog unuka - kroz suze je izjavio nesrećni otac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dijana je imala zdravstvenih problema i problem sa šećerom.

- Bila je šećeraš, četiri puta dnevno sebi je davala insulin. Majka joj je obolela. Zlatić se samo pravio fin, ni blizu toga nije bio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivanka tubica

    4. jul 2016 | 09:52

    ovo je samo dokaz kako muskarci ne mogu podnijeti kada zena kaze NE, dosta mi je, smatraju zenu vlasnistvom, a sve to vuce iz odgoja roditelja koji od muskog djeteta stvore bozanstvo, i oni mu ne mogu reci NE

  • victoria

    4. jul 2016 | 09:51

    Pise da niko ne radi i ne znaju kako ce ziveti i jos odgajati dete. Porodica bi trebala dobijati novcanu pomoc na ime izdrzavanja deteta kao hranitelji, bez obzira sto su u rodu. Moja prijateljica odgaja sestrino dete i dobija prilicnu sumu za odgajanje sestricine.

  • Suzana ivanovic

    4. jul 2016 | 09:40

    Mesecima se trubi o nekim pravima zena,trubi se o zastiti zena,a nista se ne preduxima ,zena je i dalje ne zasticena i izlozena Balkancu na volju.Blam.Objavljuju se cifre ubijenih zena,kako vas nije stamota,cutite bolje je ,ili pokrenite se konacno i zastitite zene i decu od zivota u stresu.Saslusajte ih ,nece nijedna zena da izmisli takvu pricu,a ako joj ne verujete popricajte sa decom ,deca ne umeju da lazu.E onda kaznjavajte nase Balkance tako dobro da ih probudite i osvestite ,da im vise nikad ne padne napamet ikakvo maltretiranje zenskog roda.Muskarci trebaju shvatiti da nisu bogovi Bog je jedan jedini.Da ne generalizujem,cast izuzecima.Dosta vise brojeva,cinjenica nego pokrenite se ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA