LAŽNA UZBUNA: Policija utvrdila da NEMA BOMBE u Višem sudu!

Policija intenzivno radi na otkrivanju učinioca ovog krivičnog dela protiv kojeg će podneti krivičnu prijavu zbog izazivanja panike i nereda, rečeno je Tanjugu u birou Ministarstva unutrašnjih poslova za informisanje

  • 1

Jutros je zbog vesti o podmetnutoj bombi u prokupačkom sudu evakuisana cela zgrada. Anonimna dojava o postavljenim bombama u zgradi Višeg suda u Prokuplju bila je lažna, utvrđeno je kontradiverzionom kontrolom policije.

Evakuacija je završena i građani i zaposleni se vraćaju u sudsku zgradu jer je dojava bila lažna, piše Tanjug.

Jutros oko 9 i 30 sud je dobio telefonski poziv za sada još uvek nepoznate osobe koja je uz psovku rekla da je u zgradi postavljeno 20 eksplozivnih naprava, nakon čega je policija evakuisala zgradu.

BOMBA U VIŠEM SUDU? Evakuisana cela zgrada, policija traži eksplozivnu napravu.

Policija intenzivno radi na otkrivanju učinioca ovog krivičnog dela protiv kojeg će podneti krivičnu prijavu zbog izazivanja panike i nereda, rečeno je Tanjugu u birou Ministarstva unustrašnjih poslova za informisanje.

Zgrada Višeg i Osnovnog suda nalazi se u samom centru grada i u momentu dojave bila je puna stranaka i zaposlenih.

Ovo je prva lažna dojava tokom ove godine, a tokom predhodnih godina na adresu suda u prokuplju stizalo je nekoliko anonimnih pretnji o navodno postavljenoj bombi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA