≫ 

HOROR: Tri žene sletele sa litice, a preživele zahvaljujući NEVEROVATNOJ SLUČAJNOSTI!

- Povređene smo pregledali, dobili su svu moguću zdravstvenu pomoć u našoj ustnaovi, ali zbog ozbiljnosti povreda kod dve pacijentkinje, morali smo da ih odmah uputimo u Zdravstveni centar u Čačku - kaže dr Marijana Lišanin, načelnica Hitne službe u Ivanjici

  • 0

Na putu između Ivanjice i Kušića, jutros oko 8.30 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređene tri Ivanjičanke, od kojih se dve nalaze u teškom stanju.

Ružica T. (60) je upravljala automobilom i ona je lakše povređena, dok su teže prošle Dušica S. (49), i Stojana R. (55) koje su bile s njom u kolima.

Iz za sada nepoznatih razloga, Ružica je izgubila kontrolu nad volanom i sletela s puta u liticu, a žive su ostale zahvaljujući sreći jer se vozilo nakon nekoliko metara zaglavilo između dva drveta.

Ekipa Hitne službe je došla veoma brzo, a policija i vatrogasci su uspeli da povređene izvuku i pruže im medicinsku pomoć.

- Dve žene imaju teške telesne povrede. Povređene smo pregledali, dobili su svu moguću zdravstvenu pomoć u našoj ustnaovi, ali zbog ozbiljnosti povreda kod dve pacijentkinje, morali smo da ih odmah uputimo u Zdravstveni centar u Čačku - kaže dr Marijana Lišanin, načelnica Hitne službe u Ivanjici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA