DEČAK JE POSETIO DIJANIN GROB: Još uvek ne zna šta se stvarno dogodilo njegovoj majci!

N. Z. (9) je među poslednjima saznao da svoju majku više nikada neće videti, ali ne zna pravu istinu, kao ni to šta je njegov otac učinio

  • 4

Devetogodišnji N. Z., sin ubijene Dijane Zlatić, u pratnji rodbine juče je posetio grob svoje majke, a tamo ga je odvela tetka Ankica.

"SINIŠA JE OTIŠAO I MISLIO SAM DA SE NEĆE VRATITI, A ONDA SE ČUO RAFAL": Najbolji prijatelj ubice iz Žitišta detaljno opisao masakr!

Mališan nije bio na sahrani, jer kako je rekao svojoj tetki Ankici, nije imao snage da gleda kako mu sahranjuju majku, koju je ubio njegov otac Siniša.

SINIŠIN BRAT NE ZNA ŠTA DA RADI: "Stidim se, osramotio je celu porodicu, od subote sedim kući i plačem, osećam se bedno!"

Inače, N. Z. je među poslednjima saznao da svoju majku više nikada neće videti, ali ne zna pravu istinu, kao ni to šta se događa s njegovim ocem.

Foto: Facebook/Синиша Златић Foto: Facebook/Синиша Златић

NIKOME NISAM PRETIO, NITI ŽELIM DA SE SVETIM: Otac nastradale Jovane (20) otkriva pravu istinu (VIDEO)

Centar za socijalni rad je starateljstvo nad detetom dodelio Dijaninim roditeljima.

Podsetimo, u subotu 2. jula, Siniša Zlatić je počinio masakr jer je pobesneo od ljubomore zbog toga što svoju bivšu suprugu Dijanu video pored druge muške osobe. Tom prilikom, on je ubio pet osoba, dok je ranio 20.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA