"SINIŠA JE IMPOTENTAN": Komšinice otkrivaju tajnu monstruma iz Žitišta

Meštanke Žitišta navode da je Siniša bio impotentan, kao i da je zbog toga često bio nervozan, ali ga je posao ispunjavao

  • 26

Nekoliko dana nakon stravičnog masakra u Žitištu, selo je i dalje u neverici zbog onoga što se desilo. Niko ne može da veruje kakva je tragedija zavila mesto u crno, a o porodici Siniše Zlatića, koji je počinio zločin, imaju podeljena mišljenja.

Porodica Zlatić iz Žitišta je prema rečima meštana vrlo bogata. Godine 1995. su došli iz Cepina kod Osijeka i kupili prvo jednu kuću, a da sad imaju tri i agenciju za registraciju vozila.

POSLE MASAKRA: Neverovatno otkriće o ocu UBICE iz Žitišta!

Jedna od njih kaže da je čula da je Siniša impotentan i da je "išao kod brojnih lekara jer ne znaju da li su to traume iz Slavonije ili posledica nekih drugih bolesti i da je bio stalno smrknut, ali da je delovalo da ga posao jako ispunjava".

MONSTRUM ĆE POKUŠATI DA SE UBIJE? Stražari moraju da ga čuvaju 24 sata na dan

Foto: Telegraf, Facebook, Privatna arhiva Foto: Telegraf, Facebook, Privatna arhiva

Takođe, meštanke dodaju da je upisivao Ekonomski fakultet u Zrenjaninu i da ga je napustio i vratio se u Žitište.

- Cela porodica Zlatića je gorda, druge gledaju sa visine. Samo je njegov otac Radoslav dobar i vitalan covek - završava za Telegraf priču jedna od meštanki Žitišta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA