KATANAC, MUK I TUGA: Ovako izgleda mesto masakra tri dana posle tragedije u Žitištu (FOTO)

Prema rečima našeg reportera, amater bi sa one daljine mogao da pogodi svakoga, bašta je mala i samo sa jedne strane otvorena, ne može ni da se beži

  • 6

Kafić "Makijato" tri dana posle stravičnog masakra u Žitištu je zatvoren, stolice su uredno složene, a krvavi tragovi strašnog ubistva su nestali. 

DEČAK JE POSETIO DIJANIN GROB: Još uvek ne zna šta se stvarno dogodilo njegovoj majci!

"JEDNOM IZAŠLA SA STEVANOM I TO JE KOŠTALO ŽIVOTA": Komšije otkrivaju ISTINU o ubijenoj Dijani!

Prema rečima našeg reportera, amater bi sa one daljine mogao da pogodi svakoga, bašta je mala i samo sa jedne strane otvorena, ne može ni da se beži.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MONSTRUM ĆE POKUŠATI DA SE UBIJE? Stražari moraju da ga čuvaju 24 sata na dan

Policajac ispred kuće Siniše Zlatića kaže da Dijana nije prijavljivala nasilje policiji. Njena sestra, vidno potrešena posle tragedije ne želi da daje nikakve izjave.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, ubica je izlazio svakog vikenda u grad dok je Dijana sedela kući. Ispostavilo je da ju je izlazak u grad sa Stevanom Jojićem koštao života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    5. jul 2016 | 20:22

    Mnogo ludih ljudi na nasu zalost veliku,Zasto neobjavite komentare onih monstruma koji pravdaju ovaj veliki zlocin...dajte i strucno misljenje psihijatara o tome.Pored velike tragedije koja se desila,nas je zadesila jos veca tragedija a to su masovno poludeli muski svet koji PRAVDA ZLOCIN! UZAS

  • mujo

    5. jul 2016 | 22:45

    I sad ce monstruma cuvati,hraniti, dolazit ce psihijatri,kripo,bezbroj dokaza I izlazaka po sudovima,steta sto nemamo americke zakone,i ko placa to sve, treba maknuti takve pa bi smo vidjeli ko bi bio slijedeci

  • D

    5. jul 2016 | 20:14

    Tuga,bol,a sjećanje ostaje za uvjek...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA