Pohvala Imleku za poštovanje propisa o bezbednosti na radu

Regionalni lider mlečne industrije, kompanija Imlek, dobila je sertifikat o bezbednosti i zdravlju na radu koji predstavlja značajnu potvrdu za kontinuirano unapređenje sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti zaposlenih

  • 0

Pored stalnih inovacija u pogledu unapređenja kvaliteta proizvoda, Imlek osposobljava zaposlene na svim nivoima ujedno povećavajući njihovu svest o odgovornosti, značaju i uticaju njihovih aktivnosti na bezbednost proizvoda i životnu sredinu.

Imlekov sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu podignut je na veoma visok nivo zahvaljujući uspešnoj saradnji službe za bezbednost i menadžmenta kompanije - izjavila je Miroslava Petković, inspektorka rada Ministarstva za rad Republike Srbije, prilikom posete fabrici kompanije Imlek i dodala:

- Njihova kooperativnost i efikasnost dovode do izuzetno brzog otklanjanja nedostataka kojima se obezbeđuje uspešan i bezbedan rad zaposlenih koji doprinosi celokupnom poslovanju.

- Pored redovnih poslovnih aktivnosti kao što su ostvarivanje finansijskih rezultata koji predstavljaju imperativ za svaku kompaniju, od presudnog značaja su bezbednost i zdravlje zaposlenih u kompaniji. U skladu sa tim, Imlek će nastaviti sa unapređenjem i podizanjem nivoa bezbednosti na radu u skladu sa tehničkim mogućnostima i rešenjima koja se kontinuirano razvijaju, reči su Darka Samardžije, direktora operacija u kompaniji Imlek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA