Skandalozna tvrdnja komšija iz Borče: "RADA I ZORAN SU SE SPANĐALI!"

Jedna od komšinica rekla nam je i to da se Rada i Zoran poznaju od ranije

  • 21

Zoran Marjanović, suprug tragično ubijene Jelene Marjanović iz Borče, ne prestaje da intrigira javnost ni gotovo tri meseca nakon svirepog zločina nad pevačicom Granda, čiji ubica nije pronađen. Kada su u javnost dospele SMS poruke koje je on razmenjivao sa Radom iz Beča i kada je počelo da se spekuliše da se doselila u Borču, ekipa Telegrafa zaputila se tamo kako bismo proverili glasine.

Tragom priče da se Rada Matić doselila u Borču i da živi u blizini porodične kuće Marjanovića, otišli smo kako bismo kod meštana i komšija proverili informacije.

- Njena komšinica nam je rekla da se Rada doselila u Borču i da živi u blizini Zorana. To nam je potvrdila i vlasnica kuće koju Rada iznajmljuje - otkrile su Telegrafu meštanke ovog naselja, a jedna od njih dve je dodala:

NEKI ZAVRŠE MISIJU, PA IH BOG UZME RANIJE: Rada pokazala Zoranovu NAJJEZIVIJU poruku (FOTO)

- Čula sam da su se Rada i Zoran "spanđali" posle svega, ali ne isključujem mogućnost da je ovo, možda, još jedan plan policije - zaključila je komšinica Marjanovića, koja je želela da ostane anonimna.

Foto: pink.rs, Telegraf Foto: pink.rs, Telegraf

Ekipa Telegrafa je došla do kuće u kojoj, navodno, stanuje Rada. Na prozoru je stajala žena tamne kose koja je, čim nas je ugledala, spustila roletne.

"ČULA SAM DA SE RADA SA ZORANOM ZNA OD RANIJE": Komšinica Marjanovića otkriva nove detalje AFERE!

Podsetimo, jedna od komšinica Zorana Marjanovića rekla je nedavno da postoje glasine da se Rada i on poznaju od ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA