STRAVIČNO: Revoltirana žena iz nepoznatog razloga NAPALA VOJNIKE, oni je UPUCALI! (VIDEO)

Kamera zakačena na vetrobransko staklo jednog vozila snimila je dva izraelska vojnika kako pucaju na ženu koja pokušava da ih ubode nožem na autobuskoj stanici

  • 8

Na Jutjubu se pojavio snimak na kome se vidi žena koja se, sa nožem u ruci, približava izraelskim vojnicima koji stoje na autobuskoj stanici.

ŽENA UBOLA DEVOJČICU (6) U VRAT: Horor u supermarketu u Nemačkoj

Kamera na prednjem staklu automobila snimila je video koji je u utorak uveče objavljen na Jutjubu. 

Vojnici su pokušali da se sklone, podižući svoje oružje, ali žena nije odustala. U jednom trenutku, vojnici su pucali i žena je pala na zemlju.

Izraelski vojni portparol rekao je da identitet žene još neće biti otkriven i da je ona lekarski zbrinuta odmah na licu mesta, nakon čega je prebačena u bolnicu u kritičnom stanju.

Dramatičan snimak možete da pogledate ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    6. jul 2016 | 21:55

    svaka cast vojsko apsolutno ispravnonisu je odmah upucali dobila je je nekoliko puta opomenu i opet isla prema njima cuvaju svoje zivote

  • Car Murat

    7. jul 2016 | 08:41

    Ovi Izraelci su gori od ISIS-a, dva vojnika nisu mogla drugačije da izadju na kraj sa jednom ženom, nego su morali u nju da pucaju, e jadna je I ta vojska, plašljiva ko zečevi, zato oni svakodnevno upucaju nekog palestinskog dečaka, boje se naoružanih (kamenjem) Palestinaca.

  • VAN

    6. jul 2016 | 20:45

    Jadne li vojske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA