"SKUVAĆU GULAŠ OD MARJANOVIĆA, NAHRANIĆU CELU BORČU": Bolesna prepiska RADE IZ BEČA ostaviće vas bez reči!

Rada Matić se preko svog Fejsbuk profila dopisivala sa izvesnim D. J. kojem je rekla kako će od ove porodice napraviti gulaš i nahraniti celu Borču

  • 68
Jelena Krsmanović Marjanović kuća, Radmila Rada Matić  Foto: Milena Đorđević

Rada Matić iz Beča, koja se dopisivala sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoranom, već skoro mesec dana ne prestaje da šokira javnost.

UBIĆE ME AKO PISNEM, ZNAM ŠTA SE DEŠAVALO: Kuma Vera u strahu od Marjanovića?

Prvi šok je bio kada je javnosti pokazala poruke koje je razmenjivala sa Zoranom Marjanovićem, drugi kada se preselila iz Beča u Beograd, i to po navodima komšija porodice ubijene pevačice u Borču, a sada je jednom svom prijatelju, koji navodno radi kao diplomata, rekla kako će od Marjanovića skuvati gulaš za celo naselje kod Pančevačkog mosta.

TUGA: Naježićete se kada čujete šta će pisati na nadgrobnom spomeniku ubijene Jelene Marjanović!

Naime, ona je sve to rekla njemu ispričala na Fejsbuku, pa je objavila njihovo dopisivanje, međutim ubrzo je obrisala. Na samom početku njihovog dopisivanja, ona je D. J. pozvala na ručak, a na njegovo pitanje "šta ima", ona je odgovorila "ono što najviše voliš".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SUTRA JE 40 DANA OD SMRTI BAKE JELENE MARJANOVIĆ, a evo zbog čega njena ćerka NEĆE IĆI na pomen!

- Da se "najeDemo". Skuvaću Marjanoviće i biće gulaš za celu Borču - napisala je ona, na šta joj je D. J. rekao kako "dolazi odmah" i istakao da "njemu skuva svekrvu".

- Ima da jedeš tri godine - zaključila je Rada.

Nakon nekoliko pokušaja novinara da stupe u kontakt s Radom kako bi je pitali zbog čega provocira Marjanoviće svojim morbidnim šala na njihov račun, Matićeva nije odgovarala.

S druge strane, Zoran Marjanović kaže da ga uopšte nije iznenadila Radina šala.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Šta da očekujem od osobe kao što je ona. Ta se pokazala odavno ko je i šta je. Eto, udružili se kanibali. Najmanje šta sam očekivao jeste to da će jedan od njih biti diplomata i to iz političkih redova, mada i njegova titula je diskutabilna. Treba to proveriti jer danas svi koriste fotografije sa uticajnim ljudima za promociju. Ja bih prekontrolisao brojčano stanje građana i ukoliko je njihovo nestajanje srazmerno s porastom njegove kilaže, možda bi to značilo da ih on jede - poručio je Zoran beogradskim medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    7. jul 2016 | 09:28

    Pisem ovde 20 puta da ta zena ima jake psihicke probleme...sljam naj obicniji... ne branim ove frikove marijanovice.ali ova je dno dna..i moralno i psiholoski.

  • Osecaj me ne vara

    7. jul 2016 | 15:40

    Da li se to ona ugledala na Sretka Kalinica - Zver???!!! Izgleda neko nije dovoljno tragedije i nesretno ubijene Jelene Krsmanovic, jer izgleda treba neko da dopusti i HOROR u Srbiji...??? Iskreno za ovakve pretnje se ide u zatvor, ko god da je i kome god da preti! Sta takvim stvarima nema sale, to nije sala!!! Kanibalizam je najgori oblik ubistva koje svet zna!!!

  • ĆupričaninSWE

    7. jul 2016 | 09:17

    Da joj vi ne dajete publicitet, ona bi gledala svoja posla. Ostavite nas više na miru sa tom pričom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA