≫ 

BEOGRAĐANIN POGINUO U JEZIVOJ NESREĆI: Sudar kod Pljevalja, čovek ISPAO iz kola i ostao na mestu mrtav!

Teže povrede su zadobili Šavničanin Jozo Karadžić, njegov suvozač Neđeljko Abazović, ali i još jedan Beograđanin, Predrag Nikolić (47)

  • 2

Slavoljub Jovović (63) iz Beograda, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu 7. jula u mestu Odžak kod Pljevalja, na putu ka Đurđevića Tari.

 

Vozač "juga" u kojem se nalazio Beograđanin Predrag Nikolić (47), teže je povređen u nesreći. On je zadobio prelom vilice i sinusne kosti.

 

Osim njih, teže povrede su zadobili i Šavničanin Jozo Karadžić i njegov suvozač Neđeljko Abazović sa Žabljaka koji su se nalazili u drugom automobilu.

 

Do nesreće je došlo u jednoj od krivina između sela Boščinovići i Odžak. Prilikom sudara, vozilo kojim je upravljao NIkolić, koje se kretalo iz pravca Pljevalja, prevrnulo se, a nastradali Slavoljub Jovović, koji se nalazio na mestu suvozača je tom prilikom ispao iz vozila.

 

Jovović je na licu mesta stradao, tako da je ekipa Hitne pomoći mogla da konstatuje samo smrt, dok je Nikoliću i Abazoviću pružena lekarska pomoć u pljevaljskoj bolnici.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    8. jul 2016 | 16:12

    Ne stoji pojas bezveze u kolima... Kod mene je obavezno vezivanje pa bila to makar i voznja od 100 metara.

  • Mrvica

    8. jul 2016 | 15:52

    U PV se stalno desavaju nesrece saobracajne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA