≫ 

NASTAVAK USPEŠNE SARADNJE: Gradonačelnik Novog Sada održao sastanak sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj

Teme koje su započete u prethodnom periodu, a o kojima se konkretnije govorilo danas u Gradskoj kući bile su vezane za javnu rasvetu u gradu, za unapređenje energetske efikasnosti u JP SPC "Vojvodina“ (SPENS), kao i za oblast javnog prevoza, a razmatrane su i druge teme u vezi sa finansiranjem infrastrukturnih projekata grada

  • 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa saradnicima, odnosno sa zamenikom gradonačelnika Srđanom Kruževićem, članovima Gradskog veća Vladimirom Stojkovićem i Miloradom Radojevićem, kao i sa šefom Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Goranom Sečujskim, održao sastanak u Gradskoj kući sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj, na čelu sa direktorom Danielom Bergom, i bankarima Jelenom Celenković i Marinom Jukić.

PODRŠKA PREDUZETNIŠTVU U NOVOM SADU: Završen projekat obuke na teritoriji grada (FOTO)

Gradonačelnik Miloš Vučević je naglasio da ovaj susret predstavlja nastavak razgovora na mnogobrojne započete teme na prethodnom sastanku, a da je cilj današnjeg zasedanja konkretizacija dalje saradnje.

Predstavnici Evropske banke za obnovu i razvoj istakli su da je ova poseta Novom Sadu samo nastavak uspešno započete saradnje, i osvrnuli se na prethodno održan sastanak sa gradskim čelnicima u martu mesecu tekuće godine.

Foto: Promo Foto: Promo

Održana prva sednica Gradskog veća Novog Sada u novom sazivu (FOTO)

Teme koje su započete u prethodnom periodu, a o kojima se konkretnije govorilo danas u Gradskoj kući bile su vezane za javnu rasvetu u gradu, za unapređenje energetske efikasnosti u JP SPC "Vojvodina“ (SPENS), kao i za oblast javnog prevoza, a razmatrane su i druge teme u vezi sa finansiranjem infrastrukturnih projekata grada.

EKO PARK ZA NAJMLAĐE: Novi Sad dobija prostor koji štiti Dunav i edukuje posetioce (FOTO)

Sagovornici su se sporazumeli da će Evropska banka za obnovu i razvoj zajedno sa Gradom Novim Sadom u narednom periodu formirati projektne timove koji će isključivo biti u funkciji podrške za iznalaženje najboljeg modela za projekat javne rasvete, kao i za pitanja u vezi sa JGSP "Novi Sad“ i JP SPC "Vojvodina“.

Gradonačelnik Miloš Vučević i delegacija Evropske banke za obnovu i razvoj izrazili su zadovoljstvo zbog konkretno iznetog plana za dalje postupanje u pravcu realizacije tih projekata, i naglasili da je već uspešna saradnja sada na korak bliže svom ostvarenju zahvaljujući spoljnoj saradnji i otvorenosti za partnerstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA