PUTIN OPET NESTAO? Ne pojavljuje se u javnosti već neko vreme, otkazao sve sastanke!

Ruski portal "Gazeta.ru" piše da je jedini razlog za Putinovo iznenadno izostajanje iz javnosti povezano sa trenutnim komplikovanim odnosom sa Turskom, kao i problemima u Abhaziji

  • 23

Vladimir Putin, predsednik Rusije, ne pojavljuje se u javnosti već neko vreme, a u prilog tome govori i to da je otkazao nekoliko sastanaka u narednom periodu. Poslednji put je viđen na samitu u Finskoj, kada je rekao da će Rusija preduzeti odgovarajuće mere ukoliko Finci uđu u NATO.

RUSKINJE ĆE MOĆI DA UBIJAJU SILOVATELJE: Putin novim zakonom rešio da stane na put "sramoti ruskog pravosuđa"

Kako navodi ruski kanal "RBC", Putin je otkazao sastanak o ruskom turizmu u Altaju, koji je trebalo da bude održan 5. jula i odložio ga za "neodređen datum". Kao razlog, Dimitrij Peskov je rekao da je predsednik na poslovnom putu.

Putin je preskočio ceremoniju u Jakutiji, gde su juče otvorene VI Međunarodne sportske igre za decu Azije, iako je nedeljama ranije dogovorio i najavio dolazak.

Iz Kremlja je nedolazak obrazložen time da "predsednik Putin ima specifičan raspored koji je konstantno podložan promenama".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Putin je zatim otkazao sastanak u Novgorodu, zakazan za 7. jul, gde je trebalo da obiđe veliki pogon kompanije Akron, ruskog rudarskog giganta.

Takođe, prema podacima "RBC" televizije, predsednik Rusije otkazao je sve susrete do kraja meseca, i navodno se nalazi na nepoznatoj lokaciji.

Ruski portal "Gazeta.ru" piše da je jedini razlog za Putinovo iznenadno izostajanje iz javnosti povezano sa trenutnim komplikovanim odnosom sa Turskom, kao i problemima u Abhaziji, jednom od gruzijskih regiona koji su 2008. godine proglasili nezavisnost uz podršku Rusije.

Foto: Tanjug/AP/Sputnik Foto: Tanjug/AP/Sputnik

Predsednik Abhazije Raul Kadžimba nedavno je izjavio da su "antivladine snage gurnule Abhaziju na ivicu haosa i degradacije", nakon što su deonstranti pokušali da ulete u zgradu vlade Abhazije.

- Predsednik želi da se koncentriše, i neće da ga ništa ometa. Sva regionalna putovanja i posete biće odložene za avgust ili septembar, bliže izborima - izvor blizak Kremlju izjavio je za "Gazetu".

Ovo nije prvi put da Putin nestane na neko vreme iz javnosti bez prethodnog obrazloženja. Slična situacija dogodila se u martu 2015. godine, kada se javnost - pre svega britanska i američka, danima bavila različitim pretpostavkama. Pričali su da je otet, svrgnut, da je navodno dobio dete, dok su oni "najdomišljatiji" napisali kako se oporavlja od zatezanja lica. "Rojters" je pisao da je Putin bolestan, ali je Kremlj demantovao sve navode i saopštio da se predsednik odmara.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    7. jul 2016 | 23:53

    Na lecenju je , boli ga k za amere .

  • saša

    7. jul 2016 | 22:46

    Poznato je da gospodin Putin traži da se opusti i da bude u prirodi sam, opušten i voli ribolov. U momentu kada se kreativno odmori i dobije nove kreativne ideje, tad će ponovo sa punim baterijama se naći za njegovim radnim stolom!

  • Nikolas

    7. jul 2016 | 20:32

    PUTIN MORA DA ODGOVORI NA NATO PRETNJE KOJIMA SE I NEMACKA PRIKLJUCILA U GOVORU GOSPODJE ENDZI -2 HLADNI RAT PRETI DA PRERASTE U SVETSKI RAT !!! USIJANE GLAVE U PENTAGONU VEC RACUNAJU TROSKOVE TAKVOG SUKOBA U TRILIJONIMA DOLARA!! !!! KAD SE TOME DODA I PROVOCIRANJE KINE AMERICKOM FLOTOM VESELO NECE BITI SIGURNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA