MONSTRUM HOĆE DA BUDE LEP U ZATVORU: Detalji iz života iza rešetaka Siniše Zlatića

- Prvi put otac mu je bio samo nakratko, doneo mu garderobu. Zaista mu tada nije doneo pribor za ličnu higijenu, tj. pastu za zube, kupku i sapun. Međutim, kako bi održavao ličnu higijenu, Uprava zatvora mu je još u utorak obezdedila sve neophodno - otkrio je izvor iz policije

  • 11

Masovni ubica Siniša Zlatić počinio je 2. jula masakr u Žitištu kada je ubio petoro ljudi, a ranio 20. Nalazi se u pritvoru Okružnog zatvora u Zrenjaninu, a u posetu mu dolazi otac kom se žalio kako nema pribor za ličnu higijenu.

Otac Radoslav doneo mu je kozmetiku i proveo sat vremena s njim. Kako navode beogradski mediji, monstrum je pokušao da pronađe opravdanje za svoj nemilosrdni čin.

ŠOKANTNO SAZNANJE O MONSTRUMU IZ ŽITIŠTA: Siniša Zlatić švercovao oružje?

- Prvi put otac mu je bio samo nakratko, doneo mu garderobu. Zaista mu tada nije doneo pribor za ličnu higijenu, tj. pastu za zube, kupku i sapun. Međutim, kako bi održavao ličnu higijenu, Uprava zatvora mu je još u utorak obezdedila sve neophodno - otkriva izvor blizak istrazi.

Foto: Facebook/Синиша Златић Foto: Facebook/Синиша Златић

Otac Radoslav je juče u zatvoru proveo sat vremena sa Sinišom i pitao ga šta mu je bilo te tragične noći pa je počinio strašan zločin.

- Šta je - tu je, sin si mi i ja ne mogu da promenim ono što si uradio - rekao je navodno Radoslav Siniši, prenosi Kurir.

ZLATIĆ PLANIRAO ZLOČIN: Monstrum već hteo SNAJPEROM da ubije Dijanu i njenog dečka?

Sinišu je zanimalo da li njegov sin Nemanja zna bilo šta o tome šta se dogodilo, ali mu je otac neodređeno odgovorio da će "mali biti dobro", dodao je izvor iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.ψ. ΞΞΞΞ

    8. jul 2016 | 08:37

    Bravo Srbijo !!! Samo velicaj monstruma !!! Kakav otac, kakve posete !!! Zar je malo petoro neduznih nasih Srba u zemlji od monstruma i dvadeset ranjenih da zive u vecnom soku ??? Lanci oko ruku i nogu i pod zemlju u samicu da zaboravi sta je sunce !!! Dok je ziv !!! Lepo to rade u Americi, Grckoj... Daju zatvorenicima da se potuku i onda takve ubice usmrte !!! Niko nije kriv !!! Izbila je tuca i kraj price !!!

  • vasa paris

    8. jul 2016 | 09:57

    U ludnici ces da umres kao pacov

  • ZORICA

    8. jul 2016 | 12:07

    prestanite vise da pokazujete njegovu sliku i pisete njegovo ime,kazna i tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA