≫ 

IDENTIFIKOVANA PRVA ŽRTVA POKOLJA U AMERICI: Ovo je policajac koga su ubili na protestu! (FOTO) (VIDEO)

Posle ubistva policajaca iz snajpera u tom gradu uhapšeno je troje osumnjičenih

  • 2
Foto: Twitter/@AdityaRajKaul Foto: Twitter/@AdityaRajKaul

Pet policajaca je ubijeno, dok je šest ranjeno kada su na njih otvorila vatru najmanje dva snajpera u četvrtak uveče u Dalasu. Prva identifikovana žrtva je Brent Tompson koji je preminuo u svojoj 43. godini.

MASAKR U AMERICI: Snajperisti ubili 5 POLICAJACA, 6 ranjeno, opšti haos u Dalasu! (VIDEO)

Incident se dogodio u trenutku kada su se u centru grada održavali protesti zbog stradanja dvojice Afroamerikanaca tokom policijskih intervencija u Minesoti u Luizijani, saopštila je policija, javio je BBC.

Šef policije u Dalasu Dejvid Braun izjavio je danas da je posle ubistva policajaca iz snajpera u tom gradu uhapšeno troje osumnjičenih dok je četvrti opkoljen i razmenjuje vatru sa pripadnicima policije, preteći da su postavljene bombe širom Dalasa.

PRIŠAO JE POLICAJCU S LEĐA I IZREŠETAO GA: Stravičan snimak pucnjave u Americi (VIDEO)

Braun je na konferenciji za novinare rekao da policija pregovara sa osumnjičenim u jednoj garaži u centru Dalasa, gde on razmenjuje vatru sa pripadnicima policije, preneo je AP.

Pogledajte snimak:

Šta se sve dešavalo tokom noći i jutra u Dalasu možete pogledati ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    8. jul 2016 | 10:20

    Pokazali su Ameri u jednoj tv emisiji da u garažama nekih velikih zgrada imaju čitave vojne arsenale. Tenkove, oklopna vozila i sl. To su spremili za momenat kada se narod bude masovno pobunio protiv vlasti. Čisto da im bude na dohvat ruke. Znači, računaju i na to.

  • J,GJasna

    9. jul 2016 | 11:27

    Ginula su srpska deca ( vojnici ) od 19 i 20 god,od americkih kasetnih bombi . Srpske majke u crnom najbolje poznaju americku demokratiju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA