≫ 

OKONČANA DRAMA U KAPITOL HILU: Zgrada više nije blokirana, policija tragala za naoružanom ženom

Poznato je još samo da blokada važi za centralnu zgradu i centar za posetioce, dok su zgrade na Kapitol hilu u kojima se nalaze kancelarije i administracija otvorene

  • 0

Kapitol hil u Vašingtonu, sedište američkog Kongresa, bio je blokiran, a policija je zatvorila sve prilaze zbog "potrage za jednom naoružanom osobom", prenosi AP. Međutim, ubrzo je drama okončana, pa zgrada više nije blokirana!

VAŠINGTON OBJAVIO RAT: Kim Džong Unu uveli sankcije, usledila burna reakcija!

Blokada je važila za centralnu zgradu i centar za posetioce, dok su zgrade na Kapitol hilu u kojima se nalaze kancelarije i administracija otvorene.

(UŽIVO) MASAKR U AMERICI: CRNI VITEZOVI preuzeli odgovornost za napad i ubistvo pet policajaca u Dalasu (FOTO) (VIDEO)

Vesti iz Vašingtona stižu nakon što se Amerika jutros probudila uz informacije iz Dalasa gde je pucnjima iz snajperske puške ubijeno pet policajaca, a sedam ranjeno tokom protesta zbog policijskih ubistva Afroamerikanaca.

AP je naveo da je policija Kapitola objavila da traži jednu osobu, ali nije otkrila detalje. Jedan od policajaca izvan Kapitola naveo je da je policija odgovorila na nejasne navode da je primećena žena koja možda ima oružje.

Rojters je ranije izvestio da je policija naredila potpuno blokiranje područja Kapitol hila u kome se nalazi Kongres u američkoj prestonici Vasingtonu i ljudima poručila da sklonište potraže u svojim kancelarijama iza zabravljenih vrata i prozora.

Neimenovani policajac je kazao da vlasti traže nekoga.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA