NESREĆA NA TVRĐAVI SE DESILA VAN GRANICA FESTIVALA: Jedna devojka puštena kući, druga teško povređena!

Organizatori Egzit festivala poslali su saopštenje medijima, u kojem kažu da se ovaj nemili događaj desio van granica festivala

  • 0

Dve devojke, T.J. (20) i T.Ž. (23) iz Srbobrana, poređene su sinoć kada su pale sa bedema Petrovaradinske tvrđave na Egzit festivalu, rekli su iz P.R. službe Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju u Novom Sadu.

T. J. je zadobila teške telesne povrede, a T.Ž. lakše, i puštena je na kućno lečenje.

NESREĆA NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI: Dve devojke pale sa bedema na Egzitu!

- T.J. iz Sbobrana zbog teških telesnih povreda, dalji tok lečenja nastaviće na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju, a T.Ž. je nakon ukazane lekarske pomoći, takođe na Klinici za ORL, puštena na dalje kućno lečenje - rekli su za Telegraf iz PR službe Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju u Novom Sadu.

ENGLEZ ZAPALIO TAKSI U NOVOM SADU? Stranac priveden u tri ujutru zbog divljanja na Petrovaradinu!

Organizatori Egzit festivala poslali su saopštenje medijima, u kojem kažu da se ovaj nemili događaj desio van granica festivala.

- Prema informacijama kojima trenutno raspolažemo, po pozivu komunalne policije, sinoć je dve devojke Hitna pomoć pokupila u Petrovaradinu oko 23 časa, kod Beogradske kapije, van granica festivala, na nekih kilometar udaljenosti od ulaska na festival. Još čekamo da nam se potvrde informacije koji je stepen povreda i da li su devojke bile na festivalu. Prema informacijama koje imamo, one nisu bile na festivalu - rekli su  iz Egzit tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA