Identifikovane još dve žrtve MASAKRA U DALASU

U pucnjavi koju je na njih snajperom otvorio vojni veteran Majka Džonson (25), ranjeno je još sedmoro policajaca i dvoje civila

  • 2

U masakru u Dalasu stradalo je pet policajaca, a pored Brenta Tompsona (43), identifikovne su još dve žrtve - Patrik Zamaripa (32) i Majkl Krol.

(UŽIVO) MASAKR U AMERICI: Snajperista Majka Džonson (25) pre ubistva policajaca bio u vojsci u Avganistanu (FOTO) (VIDEO)

Pored njih, u pucnjavi koju je na njih snajperom otvorio vojni veteran Majka Džonson (25), ranjeno je još sedmoro policajaca i dvoje civila.

OVO JE UBICA AMERIČKIH POLICAJACA: Identifikovan afroamerikanac Majka Džonson (25) koji je pucao u bele policajce

On je rafalnu paljbu započeo na protestu “Black Lives Matter” (Bitni su i životi crnaca) koji je obezbeđivala policija, a na kome je učešće uzelo nekoliko stotina ljudi revoltiranih zbog ubistva Altona Sterlinga (37), afroamerikanca na kojeg su pucali policajci ispred prodavnice u Baton Ružu u Lujzijani, i Filanda Kastilea, koji je ubijen na semaforu u Minesoti. Demonstranti su nosili natpise i vikali su “nema pravde, nema mira” i “digli smo ruke, ne pucajte”.

 

 

(Telegraf.rs / ABC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danga

    8. jul 2016 | 21:38

    U Americi došo đavo po svoje.Zlo raditi a dobru se nadati malo sutra

  • Cash®

    8. jul 2016 | 21:44

    O ovakvim mogućim događajima već govorio D.Lučić, tj. da će u Americi doći do građanskih nemira i rata. Sasvim je moguće da je ovo početak toga, jer i većina prostog američkog naroda ima mnogo nameta od države, slabije prihode i mnogo problema, tako da je velika verovatnoća da izbiju masovniji nemiri incidentne situacije, pogotovo na rasnoj osnovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA