NOVI NAPAD: Pozvao policiju, pa zapucao na policajca čim ga je video

Zvaničnici su potvrdili da je Stiven Pol Bek (22) pozvao policiju u Džordžiji da bi prijavio obijanje, a potom pucao na policajca koji je došao da proveri. Obojica su ranjeni u razmeni vatre, ali nisu životno ugroženi, prenosi AP

  • 4

Stiven Pol Bek (22) pozvao je policiju u Džordžiji da bi prijavio obijanje, a potom pucao na policajca koji je došao da proveri.

U kući napadača iz Dalasa pronađene bombe, municija i drugi eksplozivni materijal!

- Bek je pozvao policiju rekavši da je neko obio njegovo vozilo, nakon čega je policajac Randal Hankok izašao na teren da proveri situaciju. Bek je zapucao čim je Hankok izašao iz automobila i pogodio ga najmanje dva puta u torzo neznajući da je policajac nosio zaštitni prsluk - navedeno je u saopštenju.

BOMBA U DEČJOJ BOLNICI U MAJAMIJU: Napadač upao u kompleks i počeo da puca! (FOTO)

Dodaju da je motiv nepoznat i nema indikacija da je pucnjava povezana sa ranijim napadom na dvanaestoricu policajaca u Dalasu, prenosi AP.

Pogledajte ostale vesti koje su obeležile dan:

(Telegraf.rs / Associated Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    9. jul 2016 | 08:42

    E tako vam je to gdo Ameri sa razvojem i sirenjem vase uzvisene demonkratije. Razmislite koliko ste seme zla po svetu pa i u samoj Americi rasuli i naneli pa tako svet ovako izbezumljeno izgleda. Samo nastavite sa vasim uzvisenim poduhvatima i propovedajte kriminalnu, nasilnicku filozofiju i objasnjavajte svima kako sirite razum i mir od koga se umire ?

  • sole

    9. jul 2016 | 16:17

    sada ce da okrive ruse i srbe.

  • D Dr.

    9. jul 2016 | 10:28

    E, moj Bek, zajeba te prslucic, jadna ti majka sad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA