≫ 

Ovako je izgledao susret U SUDNICI glumca Gorana Jevtića sa maloletnikom za kojeg se sumnja da ga je OBLJUBIO!

- Ni oštećeni ni optuženi nisu davali nikakve izjave, niti su imali ikakvih kontakata. U sudnici se osećala nelagodnost, ali to je uobičajeno za sudove. Sledeće ročište bi trebalo da bude krajem septembra - rekao je advokat Vukičević

  • 36

Glumac Goran Jevtić našao se oči u oči u sudnici sa dečakom za kojeg se sumnja da ga je obljubio. Na ročištu su bili prisutni glumac i maloletni L.K. zbog koga je Jevtić optužen da ga je obljubio u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru, i njihovi pravni zastupnici.

U Osnovnom sudu u Somboru danas je nastavljeo suđenje optuženom Jevtiću, a dečakov advokat Stefan Vukičević rekao je, za Informer, da tek predstoji izvođenje dokaza.

Goranu Jevtiću ODLOŽENO SUĐENJE u slučaju OBLJUBE MALOLETNIKA, jer se teško razboleo?

- Ni oštećeni, ni optuženi nisu davali nikakve izjave, niti su imali ikakvih kontakata. U sudnici se osećala nelagodnost, ali to je uobičajeno za sudove. Sledeće ročište bi trebalo da bude krajem septembra - rekao je advokat Vukičević.

Foto: Foter/Flickr/SalFalko Foto: Foter/Flickr/SalFalko

Kako bi se zaštitio interes maloletnika, suđenje je zatvoreno za javnost po odluci sudskog veća već na prvom ročištu.

"IMA LI NEKO BESPREKORNU BIOGRAFIJU?": Progovorio GORAN JEVTIĆ posle dugog ćutanja!

Somborsko Osnovno javno tužilaštvo optužnim predlogom od prošle godine tereti Jevtića za obljubu nad nemoćnim licem, za koje je zaprećena kazna od dve do deset godina, kao i za nedozvoljene polne radnje, za koje je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri godine.

Jevtić je na takve optužbe ranije izjavio "da su to gluposti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    9. jul 2016 | 13:57

    Pa ono, taj dečko ima oko 17 godina i veroatno su zaista bili zajedno, ali ne na silu. To je verovatno video otac pa pošto znamo kakva je situacija u Srbiji sinu je lakše da kaže ocu kako nije gej i kako ga je glumac napao. Zar vam stvarno ovaj glumac liči na nekoga ko bi napao dete od 17 godina. Ovaj glumac je previše pristojan i mislim da nikada sebi ne bi dozvolio takve ispade.

  • Raspucin

    9. jul 2016 | 13:59

    Idemo evropa to je IN, pederluk,pedofilija, sekte narkomanije ,koja smo mi stoka od ljudi ima da nas nema

  • Marinko

    9. jul 2016 | 18:22

    I.. kako je izgledao susret?????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA