(UZNEMIRUJUĆI FOTO) HOROR: Sanda A. sa ljubavnikom Albancem NASMRT pretukla svoju ćerkicu (2)!

- Ja sam protiv nasilja, ali vi ne zaslužujete da živite. Želim da umrete u agoniji - jedna je od stotina sličnih poruka

  • 55

Da ljudska brutalnost i okrutnost ne poznaje granice, potvrđuje slučaj koji se dogodio u gradu Jasenice, na krajnjem severu Slovenije, gde je Bosanka Sanda Alibabić, zajedno sa svojim ljubavnikom, Albancem Mirzanom Jakupijem, nasmrt pretukla dvogodišnju kćerkicu Arinu!

Posle ovog zločina, grad ispod Alpa teško da će pamtiti samo po železari i hokeju. O ovom užasnom događaju koji je zgranuo Jaseničane, policija i tužilaštvo pokrenuli su istragu. Reakcije pretežno bosanskog i hercegovačkog stanovništva na društvenim mrežama su, potpuno očekivano, osuđujuće, nalik krikovima zbog odvratnog, podlog, izopačenog i neoprostivog čina.

MAJKA, OČUH I DEDA LETVOM TUKLI DECU I IZUJEDALI IH! Zbog sudbine ove devojčice (11) i dečaka (12) STREPI cela Srbija

- Ja sam protiv nasilja, ali vi ne zaslužujete da živite. Želim da umrete u agoniji - jedna je od stotina sličnih poruka.

Horor se odigrao prošle subote kada je majka Sanda pozvala Hitnu pomoć sa obrazloženjem da joj je dete palo na radijator.

JEZIVA ISPOVEST DEČAKA: Majka me je toliko tukla da mi je pomerila vilicu!

Medicinski radnici ubrzo su konstatovali da je devojčica pretučena i pokušavali su da je održe u životu. Iako je iz bolnice u Jesenicama helikopterom hitno prevezena u Klinički centar u Ljubljanu, nisu uspeli da je spasu.

Živela je još dva dana trpeći nepodnošljive bolove i u ponedeljak uveče, dok je Arinin otac Senad Kardašević sa taštom Sadihom Alibabić prilazio Ljubljani da vidi svoju mezimicu, devojčica je izdahnula.

TUGA U HRVATSKOJ: Očuh silovao ćerku, tukao je i maltretirao. Majka je uradila nešto još gore!

- Vidiš li, prijatelju, kakvih sve ljudi na svetu ima? Sakupljam neke papire i fotografije zbog njene smrti - kazao je Senad Kardašević, poznat po nadimku Lule za avaz.ba.

Inače, Senad sa Sandom imačetiri ćerke od kojih su dve ostale sa njim, a dve mlađe je Sanda odvela sa sobom nakon što ga je ostavila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    9. jul 2016 | 13:20

    Mislim svaki komentar je suvisan. Bagra do kraja zivota da trunu po zatvorima i to naj gorim uslovima.

  • Nira

    9. jul 2016 | 13:24

    Svaki udarac koji su nanjeli ovom jadnom djetetu želim da ih boli milion puta više nego nju .

  • Anna

    9. jul 2016 | 21:31

    Isplakala sam se dok sam citala ovaj horor. Ja nazalost zbog zdravstvenih problema nisam mogla imati svoju djecu i to mi je rana u dusi jer Volim djecu i sigurna sam da bih bila dobra majka kao sto je i meni bila moja pokojna mama. Rijec majka bi trebala biti sinonim za cistu ljubav. Ali ovaj monstrum ne zasluzuje da je nitko vise ne zove mama. Majka je ona koja te voli vise nego sebe i koja uvijek stavlja interes svog djeteta ispred svog, koja ce i u vatru skociti da spasi svoje dijete. Ne ovo nije majka, ovo je cudoviste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA