NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 11. jul 2016.

Dnevne novine u Srbiji ovog ponedeljka nam na naslovnim stranam donose detalje monstruoznog zločina u okolini Zaječara

  • 6

Najčitanije dnevne novine u Srbiji za ponedeljak 11. jul 2016. donose detalje o monstruoznom zločinu kod Zaječara, u kojem je Vladica Rajković (28) silovao, a potom ubio malu Anđelinu Stefanović (3), ali i mnoge druge aktuelne društveno-političke teme i ekskluzivne priče.

Informer

Printskrin: Informer Printskrin: Informer

Srpski Telegraf

Printskrin: Srpski telegraf Printskrin: Srpski telegraf

Politika

Printskrin: Politika Printskrin: Politika

Večernje Novosti

Printskrin: Večernje novosti Printskrin: Večernje novosti

Danas

Printskrin: Danas Printskrin: Danas

Alo!

Printskrin: Alo Printskrin: Alo

Blic

Printskrin: Blic Printskrin: Blic

Kurir

Printskrin: Kurir Printskrin: Kurir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    11. jul 2016 | 00:35

    NAD SRBIMA JE IZVRSEN NAJVECI GENOCID U ISTORIJI LJUDSKOG RODA OD STRANE NATO ALIJANSE BOMBARDOVANJEM I ZRACENJEM URANIJUMOM !!! GENOCID SE NASTAVLJA HAARPOM I ZAPRASIVANJEM KEMTREIDSOM!!!! U HAG LOGOR SMRTI SAMO ZA SRBE SVI ZATOCENI SRPSKI LOGORASI SU UBIJENI ILI SA KARCINOMOM VRACENI KUCI DA IZDAHNU DA IH NEBI KOSTALI!!! GOSPOD BOG VIDI I KAZNICE ZLOTVORE I UBICE SRPSKOG NARODA!!! SAMO SE TREBA MOLITI GOSPODU BOGU I SPAS CE DOCI!!!

  • Sneki

    11. jul 2016 | 08:51

    Ne mogu nam nista, izdrzacemo, Gospod je sa nama. Samo odabrani trpe ovoliku muku, al uinat NE DAMO SE! Sve ce im biti prokleto, a nas ce vera, ljubav i nada spasiti! Hoce, hoce mnogo smo izdrzali, sto niko ne bi mogao.

  • Boris

    11. jul 2016 | 13:23

    Zao mi sto svi napadaju srbe, a jos vise mi je zao sto srbin onoliko imanje pokloni u Sredskoj Zrnzevic Ljubisa opstinski radnik krusevac, sa velikim falcifikatom I usrecio albanca. Srbin sam u dusi a postujem svaku nacionalnost, koja je postena. Treba nama velika sloga da bi opstali sve nas je manje svake godine. Vise umiru nego sto se deca radjaju. Ne budimo kao sto je Ljubisa, on je u stanju sve da uradi kao DA nas je sve pobio. I komentari na internet I te kako mogu pomoci drzavi da se suoce da li je komentar tacan I odmah u akciju nadleznih. Ljudi mnogi jadikuju preko komentara, neka se vlast ili policija probudi pa moze mnogo sta da otkrije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA