• 16

VRATARNICA ĆE SUTRA ISPRATITI NA VEČNI POČINAK ANĐELIJU (3), anđela kome su prerano strgnuta krila (FOTO)

Anđelina će biti sahranjena sutra na groblju u Vratarnici

  • 16

Anđelina Stefanović (3) koju je juče silovao, a potom i ubio Vladica Rajković (28) iz mesta Vratarnica kod Zaječara, biće sahranjena sutra u 15 časova na groblju u tom mestu.

UBICA SE SMEJAO DOK JE POKAZIVAO MESTO ZLOČINA: Novi detalji monstruoznog ubistva u Zaječaru (FOTO)

- Sa dubokim bolom u srcu javljamo da je naša draga i nikad prežaljena Anđelina Stefanović tragično preminula 10. jula u 4. godini. Sahrana će se obaviti 12.07.2016. godine na groblju u Vratarnici. Pozivamo rodbinu i prijatelje da prisustvuju ovom tužnom ispraćaju – piše na umrlici koju je potpisala ožalošćena porodica.

"OVA KUĆA JE UKLETA, U NJOJ JE UMRLO DVOJE DECE, SAD I MOJA ANĐELINA": Otac ubijenog anđela otkriva STRAŠNU TAJNU! (VIDEO)

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ubica je pritznao zločin, a tokom istrage je otkriveno da je Vlladica zadavio i Draganu Stanković (46), a  njeno telo bacio u Timok.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • mirjana matovina

    ...dragi mali anđele morala si otiči na mezamislivo okrutan način.....tvoja mala duša neka sada spokojno uživa u ljepotama nebeskim...ako se svaka suza prolivena za tobom pretvori u iskricu zauvjek ćeš biti osvjetljena....

  • Steva

    Kako ne pamtimo ovakav zločin sram vas bilo a tijana i mnogo druge stradale djece? kao da pedofili nisu na svakom cosku! Sve ste vi krivi država bez zakona treba uvesti smrtnu kaznu pa da vidimo kako će se pedofili nad nemocnom decom izivljavat! Banana država

  • Uros Zdravkovic

    KAKO MOGU TO DA RADE?! Ja nisam mogao da verujem kad Sam procitao da je dete od 3 godine ubijeno. Srce malo slatko

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima