DAMIR JE SAVIO REŠETKE I ISKOČIO IZ ĆELIJE SA 8 METARA VISINE: Filmsko bekstvo iz zatvora (VIDEO)

Damir Šišaković (34) je osuđen na godinu dana zatvora zbog razbojničkog prepada u jednoj karlovačkoj kladionici u proleće 2014. godine

  • 18
Foto: Facebook Foto: Facebook

Osuđeni razbojnik Damir Šišaković (34) pobegao je prošlog vikenda iz zatvora u Sisku. On je iskočio kroz prozor ćelije koju deli s trojicom osuđenika. Prvo je savio rešetke, a onda skočio sa visine od osam metara.

Čuvar zatvora je imao srčani napad, a onda su robijaši uradili nešto POTPUNO NEOČEKIVANO (VIDEO)

Nakon bekstva za njim su tragali policajci na području cele Hrvatske, a uhapšen je u društvu jednog prijatelja kod Malinske na Krku. Nije poznato da li je u međuvremenu učinio neko krivično delo.

On je u januaru osuđen na godinu dana zatvora zbog razbojničkog prepada u jednoj karlovačkoj kladionici u proleće 2014. godine. Iznos plena bio je nešto manji od deset hiljada kuna, a Šišakovićev saučesnik u toj pljački bio je Mario B. Uoči izricanja presude Šišaković je priznao delo i izrazio žaljenje, a posebno se izvinio zaposlenima iz kladionice zbog straha koji su im oni izazvali.

Inače, Damir Šišaković je brat Darija Šišakovića (26), osuđenog ubice profesorke Dijane Ćulibrk, koju je usmrtio zbog manjeg novčanog duga. Tokom odsluženja 14-godišnje zatvorske kazne pokušao je da ubije poznatog Roberta Matanića, Pukanićevog atentatora.

Foto: Facebook Foto: Facebook

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA