≫ 

JA SAM RODILA MARJANA, A NE MUSTAFU: Majka i brat se odrekli Mijajlovića koji je prešao u islam!

- Želim da se odreknem brata. Imali ste do juče Marjana, sada imate Mustafu, sutra može da bude Domagoj. Nadam se da ste shvatili poentu - kazao je Nebojša Mijajlović

  • 61

Majka i brat Marjana Mijajlovića odlučili su da ga se odreknu zbog njegove odluke da pređe u islam. Porodica poznatog komentatora nazvala je portal radiosarajevo.ba i rekla da se odriču brata, odnosno sina!

SEĆATE LI SE OVOG DEČAKA KOJEM JE RATKO MLADIĆ DAO ČOKOLADU 1995. GODINE? Evo gde je on danas (VIDEO)

- Želim da se odreknem brata. Imali ste do juče Marjana, sada imate Mustafu, sutra može da bude Domagoj. Nadam se da ste shvatili poentu - kazao je Nebojša Mijajlović.

On i majka, Olga Mijajlović, dodali su kako ih je Marjan obmanuo.

- Da budem iskren, nisam divlji čovek kao Vojislav Šešelj. Veoma je podmuklo od mog bivšeg brata odreći se svoje vere, živeti u Bosni 6 godina i lagati o mnogim stvarima, dok mu se otac raspadao - započinje priču Nebojša.

On je dodao da ljude islamske vere ne mrzi.

Nakon toga, na telefon se javila ženska osoba, koja se predstavila kao majka Marjana Mijajlovića.

- Zovem se Olga Mijajlović, i do juče, dok nisam saznala sasvim slučajno, nisam mogla da verujem, jer sam se to jutro čula sa sinom koji je trenutno u Bazelu. U nekom je hotelu, gde je otišao da radi dva-tri meseca, jer ovde nije mogao da nađe posao. Nije ga nešto žučno ni tražio nakon očeve smrti – ispričala je ona.

Zahvalila je Bogu što joj je moj muž zatvorio oči, da ovo čudo ne vidi.

- Upravo sam angažovala advokata. Marjanu će biti zabranjen pristup kući. Biće potpuno eliminisan iz ostavinske rasprave. On je, po majci, potomak vojvode Mišića, a po ocu Milana Toplice. Kad bih mogla sada, ove sekunde, svu bih utrobu iščupala noževima i prstima, da izbacim gde sam to dete držala.  I od ovoga momenta Marjana Mijajlovića se odričem. Nije mi više sin. Ni po kom zakonu ga ne priznajem - kroz suze je rekla.

Mijajlović nije želeo da komentariše potez njegovih najrođenijih, kako ne bi dolevao ulje na vatru.

Dodao je da je prelazak na islam njegova odluka.

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    12. jul 2016 | 18:04

    Ma pustite čoveka neka zivi kako hoće. Svaka vera je dobra kada se upraznjava umereno a ne radikalno. Pitam se da li bi ga toliko osudjivali da je na primer prešao na budizam.

  • Nina

    12. jul 2016 | 14:55

    Strasno! Ne mogu da shvatim da jedna majka tako prica o svom sinu, svom detetu. Pa on je ista ta osoba koja je bio i juce i sve te godine..on jos uvek sa sobom nosi majcino vaspitanje i sve cemu ga je naucila. Nije roditeljstvo voleti dete pod odredjenim uslovima ili sve dok ono ispunjava nasa ocekivanja. Roditeljstvo je voleti, podrzavati, pokusavati da se razume nesto sto nam je strano i prihvatanje detetovih odluka iako ih tesko razumemo. Roditeljstvo nije zacrtavanje sudbine nasem detetu..to je na njemu. Nije on nikome zlo ucinio, samo se pronasao na drugom mestu, u drugoj religiji...a poenta vere je upravo to, da je covek sam izabere i prihvati, vera ne moze da se namece i nije dodeljena iako vecina vernika smatra da je to upravo tako.

  • Aleksandra

    12. jul 2016 | 14:46

    Kakve ogranicene osobe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA