• 25

NOVA, ŠOKANTNA TEORIJA: Šta povezuje ubistvo u Borči sa zločinima u Zaječaru?

Vladica Rajković pričao je svima po selu da zna ko je ubio pevačicu "Granda" i kupovao je sve novine koje su pisale o tom slučaju

  • 25

Meštani Vratarnice znaju gotovo svaki detalj o do juče mirnom i uzornom mladiću Vladici Rajkoviću, koji je na opšte zaprepašćenje cele Srbije u subotu silovao i ubio trogofišnju Anđelinu Stefanović, koja je danas sahranjena na lokalnom groblju u tom mestu. Kasnije se ispostavilo i da je ubio svoju ljubavnicu Draganu Stanković.

AJDE, PILE BAKINO, USTANI, AJDE DA TE VODIM KUĆI: Najpotresnija scena na sahrani male Anđe

Tako su u priči za Srpski Telegraf istakli kako je monstrum imao jednu opsesiju, koja je kulminirala pred sam zločin.

- On je u kafani, dok sedimo, gde god se okupimo, vrlo često pričao o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. Pričao je da je pevačicu gledao i pratio pre ubistva, čak je znao i neke njene pesme. Ponavljao je da je Jelenu mogao da ubije samo neki monstrum, da je to bila lepa devojka i da se na slikama vidi da je dobar čovek - pričaju komšije iz Vladicine ulice za Srpski Telegraf.

MANIJACI SU SVUDA OKO NAS: Monstrum koji je silovao i ubio malu Anđu vešto se krio iza lica DOBROG KOMŠIJE!

Dodali su kako je od tog ubistva pevačice, monstrum svakog dana kupovao novine i detaljno pratio slučaj. Kada nije imao novca, odlazio bi to trafike i molio prodavačicu da samo na trenutak prelista novine kako bi pročitao najnovije informacije o brutalnom ubistvu pevačice.

- To je bilo toliko opsesivno da smo se mi u jednom trenutku našalili kako je poludeo za njom. Bilo nam je čudno - dodali su meštani u svojoj ispovesti.

Vladica je, prema njihovim rečima, pričao kako zna da je Jelenu ubio neko iz porodice.

DAO SAM MONSTRUMU 500 DINARA DA SPASIM DECU: Ispovest komšije Omera Gašića, koji je sprečio JOŠ VEĆI ZLOČIN! (VIDEO)

- Neverovatno je sa kolikom je strašći on pričao o tom ubistvu. Kada bi govorio o Jeleni, detaljno je opisivao šta bi sve radio ubici i kako bi mu presudio,pa je sve posle užasnog zločina postalo još čudnije - završili su svoju ispovest meštani, a piše Srpski Telegraf.

Inače, Kurir piše kako je ubistvo malene Anđe i Dragane izvršeno na identičan način kao i ubistvo Jelene Marjanović, pa policija detaljno ispituje da li možda Vladica Rajković ima neke veze i sa ubistvom pevačice.

- Tragedije u Borči i Vratarnici su po mnogo čemu slične: lobanje žrtava su smrskane, ubijene su na veoma svirep način na otvorenom prostoru i sakrivene u šipražju u blizini reke, odnosno kanala - ispričao je izvor blizak istrazi za Kurir.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ona

    Necemo mesati babe i zabe... Nigde veze da bi se on povezao sa Jeleninim ubistvom.

  • El...

    Jelena nije ubijena tamo gde je nadjena ! On ima IQ sobne temperature da bi ubistvo isplanirao i tragove uklonio ! Ubio na nekom mestu i kasnije ostavio tamo gde je nadjenja ... Kod pokojne Jelene je planirano , a ova budala je ubila dve osobe na sl. nachinu ! Mozda je Jeleninom ubici u dobru svrhu da se ovom skotu prepishe , a on da se i dalje slobodno sheta ... Ali pashce i on na ispit ! Istina ne zeli da se sakrije ... Reche zemlja Raju , da se sve Tajne odaju ... !

  • Bojan

    Nije on toliko inteligentan da prikrije tragove ubistva!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima