ZORAN PRETUKAO NASMRT KOMŠIJU METALNOM ŠIPKOM: Stravični detalji ZLOČINA IZ STRASTI!

- Posvađali su se zbog žene. Zoran je sumnjao da je Đuka ljubavisao sa njegovom nevenčanom suprugom, sa kojom je imao dvoje dece - rekao je sa suzama u očima Božidar

  • 4

Zoran Maksić priznao je nakon hapšenja da je ubio svog komšiju Đurđa Ugrinića kod Aleksandrovca i zapalio mu automobil zbog sumnje da on ima nešto s njegovom ženom. Ali kada je u toku rasprave u malinjaku komšija potegao šipku, on ju je oteo i udario ga u glavu. 

Međutim, Božidar Ugrinić, rođeni brat žrtve, tvrdi da je Zoran te noći sačekao Đurđa u malinjaku, u blizini njegove rodne kuće, i mučki ga iz mraka udario metalnom šipkom u glavu. Kada je ovaj pao na zemlju, kaže Božidar, zadao mu je još desetak udaraca, nakon čega je Đurđe izdahnuo, piše Blic.

METALNOM ŠIPKOM NASMRT PREBIO MUŠKARCA, PA ZAPALIO AUTO: Rasvetljeno novo jezivo ubistvo usred Srbije!

- Beživotno telo mog brata ubacio je u njegov "golf", polio auto benzinom, zapalio i gurnuo niz veliku nizbrdicu. Igrom slučaja, auto je izgoreo, a Đukino telo pronašli smo u šipražju - rekao je Božidar.

Njih dvoje su bili nerazdvojni prijatelji, ali su se pre godinu dana posvađali.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- Posvađali su se zbog žene. Zoran je sumnjao da je Đuka ljubavisao sa njegovom nevenčanom suprugom, sa kojom je imao dvoje dece. On je javno pretio Đuki da će ga ubiti, a ovaj odgovarao da je "čist pred bogom i narodom i da ga se ne plaši" - priča sa suzama u očima Božidar.

Za Đurđa kažu da je bio dobar čovek i da je svima rado pomagao.

- Bio je vredan i pošten čovek. Pomagao je svima. Eto, šta ti je život, najviše je pomogao Zoranu oko podizanja zasada malina. Njihov sukob je počeo da tinja pre godinu dana. Tada su se razišli sa nevenčanim ženama - izjavila je komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sejtan

    13. jul 2016 | 11:51

    Bilo vam pravo ili ne to je za mene srpski terorista

  • Ana

    13. jul 2016 | 14:51

    O bre ludi narode za los brak nije kriv treci vec to dvoje u braku...a ako je los brak svako svojim putem....ko si bre ti mali covece da drugome uzimas zivot!!!!???????imas li ikakvo pravo na bilo ciji zivot pa i zene i dece?svako ima pravo samo na svoj zivot i svoj izbor kako ce ga ziveti ....a ove muske soviniste nek idu u planinu medju ovce za socijalizaciju medju ljudima nisu

  • Jelena

    13. jul 2016 | 11:08

    Slepa ljubav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA