• 77

"AKO TREBA, I SMRTNA KAZNA ZA MOG SINA VLADICU": Progovorila MAJKA MONSTRUMA iz Zaječara!

- Majka mu je na bensedinima, od nedelje plaće. Čuo sam da je rekla za smrtnu kaznu da, ako treba da se uvede, neka se uvede - otkrile su nam komšije ove porodice

  • 77

Nakon vesti da majka Vladice Rajkovića, koji je počinio stravični zločin u Zaječaru, živi u Resniku, ekipa Telegrafa uputila se tamo da sazna detalje njihovog odnosa.

Srbiju je zgrozilo saznanje da je Rajković na proslavi prvog rođendana svoje bratanice u subotu 9. jula na prevaru oteo, surovo silovao i krvnički tukao do smrti Anđelinu Stefanović (3). Nakon što je priveden, priznao je da je golim rukama zadavio i Draganu Stanković, ženu s kojom je živeo, a njeno telo uvio u krvavi jorgan i bacio u Timok. 

- Majka mu je na bensedinima, od nedelje plaće. Čuo sam da je rekla za smrtnu kaznu da, ako treba da se uvede, neka se uvede - otkrile su nam komšije ove porodice.

Zoričin muž, kako on tvrdi, zvao je Rajkovića da dođe kod njih u Resnik i nudio mu novac, ali on nije želeo.

- Pre desetak godina znam da je išao u Beograd da upozna polusestru, ali priča se da nije hteo da vidi majku. Znam i da je Perica bio u stalnom kontaktu sa tom polusestrom dok se nije oženio - dodao je komšija.

On navodi i to da ih majka nije napustila, već je morala da ode jer je Rajkovićev otac, kako komšija govori, bio nasilan.

SVI TRAŽE SMRTNU KAZNU ZA MONSTRUMA KOJI JE SILOVAO I UBIO ANĐU (3): Kad pročitate ove MUDRE REČI, možda se predomislite!

Foto: T Now/ Privatna arhiva

Foto: T Now/ Privatna arhiva

- Čuo sam da Zorica nema nijednu sliku iz detinjstva sa Vladicom i Pericom, svojim sinovima iz prvog braka - izjavio je komšija.

Pogledajte video-prilog o deci koju su pobili monstrumi.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Saosećam o žao mi je

    Bolesnih umova ima mnogo hodaju pored nas da i neznamo.Poneki žive dalje kao da ništa nisu uradili.zatvoriti i baciti ključ,znam jednog koji je pucao majci u potiljak sa leđa dok je držala dete od osamnajst meseci u naručju a zatim živeo kao cenjeni gradjanin u jednom vojvodjanskom mestu.Žao mi je svih žrtava nasilja koje moraju da žive sa bolom i zrumom

  • Ljubica majka i baka

    Majka ostavila dete .postao monstrum.majka sebe stiti pije bensedine i kako uopste zivi spava i jede i slavi slavu.pa ona je monstrum.svi roditelji kada se razvode odbacuju svoju decu .ko je kriv nije vazno nego da se zakonom obavezu roditelji da se prvo oni edukuju i brinu o deci

  • David

    Pa neka si majka i kazes ako treba smrtna kazna TREBA NEGO STA takvi monstrumi ne zasluzuju da zive ni delic sekunde SMRTNA KAZNA JAVNO

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima