≫ 

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

- Ona nema osećaj da joj je Vladica brat, iako imaju istu majku - rekao je komšija

  • 12

Sestra po majci monstruma Vladice Rajkovića, koji je u strašnom zločinu kod Zaječara krvnički silovao i ubio Anđelinu Stefanović (3), a nakon hapšenja priznao da je golim rukama zadavio i Draganu Stanković. živi u Resniku. Ekipa Telegrafa je od komšija saznala detalje odnosa Rajkovića i njegove sestre.

- Tog dana kad je objavljena vest o Rajkovićevim zločinima, ona je vrisnula i ispustila telefon - priča nam komšija, blizak ovoj porodici i dodaje:

SUROVA ISTINA O MONSTRUMOVOM DETINJSTVU: Majka ga ostavila kad je bio dete, on ju je našao, ali ga je OČUH OTERAO!

- Ona nema osećaj da joj je Vladica brat, iako imaju istu majku - rekao je komšija.

Čuo sam da je i ona rekla da se slaže za ponovo uvođenje smrtne kazne.

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ SE OBRATILA MONSTRUMU IZ ZAJEČARA: "To je samo dete, ŠTA TI JE SKRIVILO"?

Foto: Informer Foto: Informer

- Rekla je da se slaže sa izjavom svog polubrata Perice Rajkovića da skota treba ubiti. Rekla je da ga treba izvesti na ulicu i iseckati na komade - tvrdi komšija u izjavi za Telegraf.

MONSTRUM SE PRAVI LUD U ZATVORU: Spava, jede i ponaša se KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO!

- Čuo da sam su monstrum Vladica i njegov rođeni brat Perica potpuno drugačije osobe. Vladica je problematičan i u ogromnim dugovima - dodaje komšija.

Pogledajte ekskluzivni snimak pronalaženja tela Dragane Stanković, Rajkovićeve žrtve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    13. jul 2016 | 18:35

    Kako su svi pametni kad treba da se prica o tome kako kazniti i sta sve uciniti monstrumu. Sad je kasno! Trebalo je o tome ranije misliti. Trebala je misliti njegova majka koja je ostavila dvoje dece, trebao je misliti otac koji je dozvolio da mu rodjena majka naredjuje i zavodi glavnu rec u kuci, trebalo je misliti tad..kad je taj opaki um bio dete i kad ga je trebalo vaspitati i nauciti sta je ok i sta ne. Trebalo je misliti jos pre nego sto se taj zlocinacki um razvio. A sad...sad treba misliti samo o tome, kako nasu decu vaspitavamo i koliko ih pratimo u razvoju, o svim onim stvarima zbog kojih neko (ne)postane psihicki poremecena licnost.

  • EvoneznambogUmi

    13. jul 2016 | 15:10

    Sta ce devojka drugo.. Obelezio je i svoju porodicu za sva vremena! Njegov greh ce da placaju i trpe svi naslednici i nove krvne generacije.. On zasluzuje bas to sto njegova sestra kaze. U najgorim mukama da re, da bi mala Andjica mogla da pociva u miru, i ona devojka koju je ubio! Njihovu smrt treba osvetiti! Niti krive, niti duzne! Sramota ako ga samo zatvorite! I zasto ga stitie u zatvoru? Pustite ga kolegama da mu sude, ako necete vi!

  • Tutor

    13. jul 2016 | 20:39

    Nije ga očima videla, a htela bi da mu sudi?! Licemerje granica nema. Da je imao normalan život, sa majkom pored sebe, verovatno ne bi bilo ni ovog zločina,rečima neopisivog. Nama ostaje da nikome ne verujemo, da svoju decu ne gubimo iz vida i da im obezbedimo najbolji mogući život. A na državi je da spreči momstrume da izvrše svoj naum.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA