ZAŠTO SU JE U GAĆICAMA MUŠKE RUKE ZGRABILE?! Očajna majka Tomislava traži da joj vrate otetu decu!

- Devojčica i ja još smo bile u krevetu, ja sam spavala u grudnjaku i gaćicama, ona samo u gaćicama. Ona je prva čula zvuk automobila, gurnula me i rekla: "Neko je došao". U tom trenu sam čula snažan muški glas na vratima. "Dobar dan, gde su vam deca?" - ispričala je uplašena Tomislava

  • 13

Porodici Božić iz Maslenice u Hrvatskoj oduzeta su deca, četvorogodišnji dečak i petogodišnja devojčica, bez ijednog papira, dokumenta i potpisa. Nadležni organi su samo upali u njihov dom i odveli mališane, što je zgranulo majku Tomislavu Božić (22).

Nikola (14) svako jutro ustaje u 4 i skuplja flaše da prehrani porodicu. Njegova priča potresla je svet! (VIDEO)

- Kako će moja devojčica zaspati bez mene, zašto su je u gaćicama muške ruke grabile, zašto nisu dali da joj barem haljinicu obučem - rekla je očajna majka.

Njen suprug Ante u to je vreme bio na poslu.

- Devojčica i ja još smo bile u krevetu, ja sam spavala u grudnjaku i gaćicama, ona samo u gaćicama. Ona je prva čula zvuk automobila, gurnula me i rekla: "Neko je došao". U tom trenu sam čula snažan muški glas na vratima. "Dobar dan, gde su vam deca?". Skamenila sam se, onda sam skočila, zaključala vrata od sobe. Tada sam shvatila da je moj sin već ustao i da je s bakom u drugoj sobi. U trenutku sam čula svog sina kako viče: "Pustite me, de mi je mama" i onda je nastala grobna tišina. Odveli su ga. Sigurno su mu na usta stavili ruku - ispričala je potresena žena.

Tomislava tvrdi kako su joj deca oduzeta bez ikakvih dokumenata i potpisa.

- Rekla sam svojoj curici "Bebo, samo se drži za mene", drhtala je, a onda se začula strahovita buka, silom su probili vrata i u trenu svoju devojčicu više nisam videla. Viknula sam: "Pa dajte da je obučem, barem to!", iako sam i sama pred policajcima još bila u grudnjaku i gaćicama, osećala sam se užasno poniženo - opisala je dodajući kako ju je policajac tražio zdravstvene knjižice dece i dok se ona okrenula, oni su nestali.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....♡....ivana

    13. jul 2016 | 17:04

    A deca su joj oduzeta, zbog???????? ZBOG CEGA???????

  • M.M.

    13. jul 2016 | 18:47

    O moj Boze! Al zbog cega????? Zasto su joj oteli decu? Strasno!

  • Sinisa

    13. jul 2016 | 18:05

    Dobar tekst samo sto nismo shvatili sustinu. Ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA