STRAŠNA TAJNA MONSTRUMOVE MAJKE: Dobro je poznavala Draganu Stanković, koju je njen sin VLADICA ubio!

Ona više od 20 godina nije kontakrirala sa sinovima iz prvog braka, Pericom i Vladicom

  • 19

Zorica A. iz Resnika, majka je monstruma Vladice Rajkovića (28) koji je silovao, a potom ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović iz mesta Vratarnica kod Zaječara, posle čega je otrkiveno da je usmrtio još jednu ženu, Draganu Stanković (46).

"AKO TREBA, I SMRTNA KAZNA ZA MOG SINA VLADICU": Progovorila MAJKA MONSTRUMA iz Zaječara!

Iako više od 20 godina nije kontakrirala sa sinovima iz prvog braka, Pericom i Vladicom, ova žena nije ostala imuna na monstruozni zločin koji se odigrao za vikend.

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

Njen suprug Dobrivoje A. za Novosti je rekao da niko od njih nije kriv za Vladičino delo.

-  Moja žena i deca nisu krivi za ovo što se dogodilo. Niko od nas nije ni bio sa Vladicom u kontaktu. Ako je kriv, neka ga kazne, ali neka niko ne kažnjava moju porodicu. Ona je kao šlogirana otkako je na internetu pročitala vest da joj je sin ubica. Stalno pije lekove za smirenje. Teško joj je što je poznavala i Draganu Stanković (47), koju je takođe navodno ubio. Dragana je pozvala prošle godine da joj kaže da je Vladica u velikim dugovima, da će zbog toga zaglaviti u zatvoru i pitala je Zoricu da mu da novac, ali moja supruga je odbila da to uradi - ispričao je on.

Prema njegovim rečima, nikada joj niko nije branio da viđa decu, ali da život razdvaja ljude.

Foto: Pixabay, novosti.rs Foto: Pixabay, novosti.rs

- Konačno, prošle godine skupila je hrabrost da se sastane sa njima i pozvala ih da dođu kod njene sestre, njihove tetke u Zaječar. Vladica je tada rekao da ne želi da je vidi ni čuje nikada. Perica je došao i njih dvoje su u kontaktu i upoznao je moju ćerku Milenu - rekao je Dobrivoje.

Prema rečima komšija u Resniku, oni su divni ljudi i imaju troje dobre i vaspitane dece.

- Nismo ni znali, do juče, kada je Zorica jednoj komšinici u tajnosti ispričala da je manijak koji je silovao i ubio dete njen sin iz prvog braka - kažu komšije.

- I Dobrivoje i Zorica su radni, pošteni i skromni ljudi. Oboje su zaposleni, on u GSP, a ona radi kod privatnika. Deca su im besprekorna. Najstarija ćerka ima 22 godine i studira. Sin je osamnaestogodišnjak i vrlo lepo vaspitan i dobar mladić, ali najslađa je njihova najmlađa ćerkica, koja ima 16 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    13. jul 2016 | 17:18

    Majka ostavila djecu prije 20 god.i vise NIKAD s njima nije bila u kontaktu ? Kakva je to majka ?! Mozda je to bas i doprinjelo da joj se sin izraste u monstruma. Svi znamo da mnoge sociopate i hladnokrvne ubice dozive neku vrstu traume u ranoj mladosti, sto ih i oblikuje da postanu to sto jesu.

  • Zvezdana

    13. jul 2016 | 16:46

    Kakva je to majka koja 20 godina nije videla svoju decu?! A za ovakav strasan zlocin treba poostriti kaznenu politika. Licno smatram da je smrtna kazna blaga smrt za ovakva dela,treba da umire u mukama! Od kada se ovo desilo ne prestajem da mislim na malu devojcice i na uzas koji je pretrpela

  • Tadija

    13. jul 2016 | 17:03

    I majka mu je jako pametna kad svoju decu 20 godina nije videla...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA