• 19

STRAŠNA TAJNA MONSTRUMOVE MAJKE: Dobro je poznavala Draganu Stanković, koju je njen sin VLADICA ubio!

Ona više od 20 godina nije kontakrirala sa sinovima iz prvog braka, Pericom i Vladicom

  • 19

Zorica A. iz Resnika, majka je monstruma Vladice Rajkovića (28) koji je silovao, a potom ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović iz mesta Vratarnica kod Zaječara, posle čega je otrkiveno da je usmrtio još jednu ženu, Draganu Stanković (46).

"AKO TREBA, I SMRTNA KAZNA ZA MOG SINA VLADICU": Progovorila MAJKA MONSTRUMA iz Zaječara!

Iako više od 20 godina nije kontakrirala sa sinovima iz prvog braka, Pericom i Vladicom, ova žena nije ostala imuna na monstruozni zločin koji se odigrao za vikend.

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

Njen suprug Dobrivoje A. za Novosti je rekao da niko od njih nije kriv za Vladičino delo.

-  Moja žena i deca nisu krivi za ovo što se dogodilo. Niko od nas nije ni bio sa Vladicom u kontaktu. Ako je kriv, neka ga kazne, ali neka niko ne kažnjava moju porodicu. Ona je kao šlogirana otkako je na internetu pročitala vest da joj je sin ubica. Stalno pije lekove za smirenje. Teško joj je što je poznavala i Draganu Stanković (47), koju je takođe navodno ubio. Dragana je pozvala prošle godine da joj kaže da je Vladica u velikim dugovima, da će zbog toga zaglaviti u zatvoru i pitala je Zoricu da mu da novac, ali moja supruga je odbila da to uradi - ispričao je on.

Prema njegovim rečima, nikada joj niko nije branio da viđa decu, ali da život razdvaja ljude.

Foto: Pixabay, novosti.rs

Foto: Pixabay, novosti.rs

- Konačno, prošle godine skupila je hrabrost da se sastane sa njima i pozvala ih da dođu kod njene sestre, njihove tetke u Zaječar. Vladica je tada rekao da ne želi da je vidi ni čuje nikada. Perica je došao i njih dvoje su u kontaktu i upoznao je moju ćerku Milenu - rekao je Dobrivoje.

Prema rečima komšija u Resniku, oni su divni ljudi i imaju troje dobre i vaspitane dece.

- Nismo ni znali, do juče, kada je Zorica jednoj komšinici u tajnosti ispričala da je manijak koji je silovao i ubio dete njen sin iz prvog braka - kažu komšije.

- I Dobrivoje i Zorica su radni, pošteni i skromni ljudi. Oboje su zaposleni, on u GSP, a ona radi kod privatnika. Deca su im besprekorna. Najstarija ćerka ima 22 godine i studira. Sin je osamnaestogodišnjak i vrlo lepo vaspitan i dobar mladić, ali najslađa je njihova najmlađa ćerkica, koja ima 16 godina.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • maki

    Ne osuđujte ženu. Niko od vas ne zna zašto je ona pobegla iz prvog braka...

  • maki

    Ne

  • Gordana

    Nije rešenje u tome što će se uvesti smrtna kazna! Ova dešavanja su samo posledica načina na koji nas narod živi i uopšte nije garancija da će zla biti manje. Treba uzrok tražiti i na tome raditi. Nas narod je otpao od Boga!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima