• 17

"NIJE DOVODIO DEVOJKE KUĆI, MISLIO SAM DA JE STIDLJIV!": Monstrumov otac se sprema da poseti sina i evo šta će ga pitati!

- Mora da mi objasni šta se desilo sa njim. Mislio sam da je normalan, ali to što je uradio ne rade normalni - rekao je Nebojša Rajković, otac monstruma Vladice Rajkovića

  • 17

Otac monstruma Vladice Rajkovića, koji je počinio dva strašna zločina u Zaječaru kada je zadavio i Draganu Stanković i njeno telo bacio u Timok, a potom silovao i krvnički ubio Anđelinu Stefanović (3), rekao je da planira da poseti sina u zatvoru i da ga pita zašto je počinio surova ubistva.

- Ići ću da ga vidim za neki dan. Kada se smirim. Ne znam tačno kada. Možda ove nedelje, možda sledeće. Mora da mi objasni šta se desilo sa njim. Mislio sam da je normalan, ali to što je uradio ne rade normalni - rekao je Nebojša Rajković, otac monstruma Vladice Rajkovića.

ANĐELINA JE MONSTRUMA VOLELA I ZVALA "LUDI BATO": Ovo je najpotresniji detalj ZLOČINA koji je potresao Srbiju

On nije mogao da veruje da je njegov sin povezan i sa ubistvom Dragane Stanković, s kojom je živeo.

- Ali kada je ubio Anđelinu, nevino dete koje nije ni mrava zgazilo, u momentu mi je sinulo da je ubio i Draganu, sa kojom je imao kontakte. Bio sam ubeđen u to, i odmah rekao policiji. Nažalost, ta moja crna slutnja bila je istinita - dodaje Nebojša.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Monstrumov otac kaže da se njegov sin nije čudno ponašao nakon što je zadavio Draganu.

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

- Radio je na njivi, kosio. Nikakvih promena nije bilo u njegovom ponašanju. Bar ih ja nisam primetio - dodao je otac i otkrio:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

-  Mislio sam da je stidljiv, da čeka pravu priliku za ženidbu. Ali eto... - zaključuje otac koji kaže da njegov sin nikada nije dovodio devojke kući.

Evo koliko je tačno pedofila u Srbiji

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zarko

    Lično poznajem Vladicu bio je vjernik dobar covek meni je ovo jos uvek ne moguca misija!

  • DH

    On nije pedofil...cim je bio u vezama sa starijim zenama..A to govori o tome sto ga je majka napustila pa je trazio utehu u njima..A silovanje Andje i njeno ubistvo povezujem sa tim da je hteo da uradi nesto najgore moguce kako bi otiso u zatvor da se skloni od zelenasa..Ddrugim recima kocka 100%..Kukavica,monstrum..

  • Putin R.S

    Pitaj ga za Jelenu? Pitaj ga koliko je dece silovao i ubio do sada? Nije bio stidljiv nego podmukli pedofil, silovatelj, monstrum, ubica. Eto zasto nije dovodio devojke kuci.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima