DA SE NAJEŽIŠ: Ispovest Srpkinje koja je zalutala, pa ZASPALA U MEDVEĐOJ JAZBINI!

Četiri sata kasnije, u prvi sumrak, njen prijatelj je prijavio policiji da je devojka nestala i da pretpostavlja da se izgubila u gustoj četinarskoj šumi

  • 4

Novosađanka (34) sinoć umalo da nastrada u običnoj šetnji planinom. Ona je, naime, sama šetala i premorena zaspala, ni ne znajući, u medveđoj jazbini. Srećom, probudila se na vreme.

M.L. iz Novog Sada je iznajmila kuću u mestu Sokolina sa jednim poznanikom, a juče oko 16 sati otišla je sama da se prošeta šumom. Četiri sata kasnije, u prvi sumrak, njen prijatelj je prijavio policiji da je devojka nestala i da pretpostavlja da se izgubila u gustoj četinarskoj šumi.

Tužan kraj: NAJTUŽNIJI MEDA na svetu UGINUO u argentinskom zoo vrtu! (VIDEO)

- Svesni da pada mrak i da noć u šumi nosi ogroman rizik od medveda i divljih svinja brojnih na ovom području, i da će živa teško dočekati jutro, policija, vatrogasci i rendžeri Nacionalnog parka, sa opremom za spasavanje, hitno su se zaputili ka Sokolini. Vreme im nije bilo saveznik jer od Bajine Bašte do Sokoline ima 25 kilometara, a noć samo što nije prekrila planinu - priča izvor upućen u sinoćnji događaj za Alo.

Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

 

KAKAV OKRŠAJ: Bokser PREBIO medveda? Razbio mu njušku, ali BUKVALNO!

Samo što su spasioci stigli u Sokolinu, M.L. se pojavila sva preplašena u kući iz koje je nestala. Ispričala je da se šetajući šumom umorila, zaspala u vrtači ispod jednog drveta i kad se probudila požurila nazad. Takođe kaže da je jedva uspela da pronađe put da se vrati.

Ako vas ikada napadne medved, ne pokušavajte da se pravite mrtvi, URADITE OVO! (VIDEO)

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Prema opisu terena i trase kojom se kretala M.L je otišla dva – tri kilometara od kuće. Baš to područje omiljeno je stecište mrkih medveda čiji tragovi se tu neretko viđaju. Nije bila svesna da je najverovatnije zaspala u medveđoj jazbini i da bi teško živa dočekala jutro da se u poslednji čas nije probudila i pronašla put do kuće - kaže izvor iz Bajinobaštanske policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA