Nikola G. (19) osuđen na 4 godine zatvora za pokušaj DVOSTRUKOG UBISTVA U GSP-u!

Prilikom izricanja presude Nikola G. je oslobođen iz pritvora u kojem je bio od hapšenja, dok su oštećeni Milan Tomković i Savo Ivanović upućeni na parnični postupak za naknadu štete

  • 6

Sudija novosadskog Višeg suda Vidoje Mitrić osudio je Nikolu G. (19) na četiri godine zatvora zbog pokušaja dvostrukog ubistva u autobusu GSP-a 31. maja prošle godine na Novom naselju.

Prilikom izricanja presude, sudija je naveo da je olakšavajuća okolnost činjenica da okrivljeni nije ranije osuđivan i protiv njega je ukinut pritvor do pravnosnažnosti presude, prenosi portal 021.

OSUĐENA SLOBODANKA TOŠIĆ: Bivša bosanska misica ide u zatvor!

Prilikom izricanja presude Nikola je oslobođen iz pritvora u kojem je bio od hapšenja, dok su oštećeni Milan Tomković i Savo Ivanović upućeni na parnični postupak za naknadu štete.

TRAGA SE ZA SERIJSKIM UBICOM: Usmrtio je 7 ljudi, policija nudi nagradu za informacije!

Podsetimo da je prema navodima optužnice, Nikola oko pet sati ujutro u autobusu GSP-a na liniji 7b i autobuskom stajalištu na Bulevaru Slobodana Jovanovića, naspram kućnog broja 43, pokušao da ubije tada maloletne Tomkovića i Ivanovića.

Naime, on je nakon prepirke, dok su sedeli na međusobno okrenutim sedištima u zadnjem delu autobusa, pesnicom udario u lice Tomkovića, sukobio se sa Ivanovićem, a potom izvadio nož i obojicu više puta izbo po raznim delovima tela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogisa

    14. jul 2016 | 16:04

    Stimulativno nema sta...Jakog li sudstva pokusao da ubije dvojicu i dobio 4 godine.Jos malo fe u ovoj zemlji da se izvinjavamo ubicama

  • micko

    14. jul 2016 | 18:11

    Prdacina od sudstva, momcina se porjeckala pa pokusala ubiti , sta ce mu noz?, kakve olaksavajuce okolnosti, dobro ga je trebalo oplesti i ponovo mu nebih palo na pamet ,a ovako nisam siguran. Zbog ovakvih zakona ubi se Srbija novine nemozes otvoriti da neko nije mrtav osvano, tuga.

  • Gile

    14. jul 2016 | 16:18

    Za to vreme, on ode preko grane, baš pametno što su ga pustili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA