≫ 

Džon Keri stigao u Moskvu: Zajedno sa Putinom o pokretanju mirovnog procesa u Siriji (FOTO)

Uoči Kerijevog dolaska, američki dnevnik "Vašington post" objavio je da će SAD ponuditi saradnju Rusiji u okviru zajedničke vojne akcije protiv Al-Nusra fronta i takozvane Islamske države u Siriji

  • 4

Američki državni sekretar Džon Keri doputovao je danas u Moskvu gde će razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o načinima da se ponovo pokrene mirovni proces za Siriju.

FOTOGRAFIJA DEVOJČICE SA OŽILJCIMA I OPEKOTINAMA: Ona je postala simbol iračke agonije!

Kako prenosi AFP, ovo je druga Kerijeva poseta Moskvi ove godine.

Uoči Kerijevog dolaska, američki dnevnik "Vašington post" objavio je da će SAD ponuditi saradnju Rusiji u okviru zajedničke vojne akcije protiv Al-Nusra fronta i takozvane Islamske države u Siriji.

(EKSKLUZIVNO) U STALJINOVOJ RODNOJ KUĆI: Ovde je na svet došao čovek koji je POBEDIO HITLERA I POBIO MILIONE NEVINIH LJUDI!

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Keri nije dematovao pisanje američkog lista ali je odbio da diskutuje o detaljima pre sureta u Kremlju, prenosi AFP.

Prema Postu, koji navode delove nacrta predloga, američki i ruski komandanti će uspostaviti zajedničku komandu i kontrolni cenatr kako bi usmerili vazdušne udare na džihadističke grupe.

Kasnio na let, pa javio da je u avionu bomba: OVAKAV DOČEK NA AERODROMU NIJE OČEKIVAO!

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbio je da komentariše izveštaj pre nego što zvanična Moskva dobije predlog, ali je ponovio da Kremlj smatra da je neophodna koordinacija zajedničkih napora protiv džihadista i da Moskva žali što Vašingot odbija saradnju sa Rusijom.

Pogledajte vesti koje su obeležile današnji dan:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA