≫ 

"SAMO SMRTNA KAZNA JE ZA NJEGA!": Bespomoćni KRICI Anđelinine (3) neutešne bake

- Moj sin Dalibor je to veče hteo da ga ubije. Njegov rođeni brat je takođe pokušao da ga dohvati - uzrujano je rekla Dušanka, baba ubijene Anđeline (3)

  • 1

Baba Anđeline Stefanović (3), koju je krvnički silovao i ubio Vladica Stefanović, a potom priznao da je ubio i Draganu Stanković (47), kaže da se i oni zalažu za uvođenje smrtne kazne u Krivični zakon Republike Srbije.

 

- Vladica nije zaslužio ništa drugo osim smrtne kazne. Evo, čujem sad komentare i od rođaka Dragane Stanković. Kažu da mu ne treba advokat, da se nadaju da će ga stići kazna od ostalih zatvorenika pre suđenja - kaže baka ubijene Anđeline i dodaje da su Vladicu umalo linčovali meštani kobne večeri.

 

"NIJE DOVODIO DEVOJKE KUĆI, MISLIO SAM DA JE STIDLJIV!": Monstrumov otac se sprema da poseti sina i evo šta će ga pitati!

 

- Moj sin Dalibor je to veče hteo da ga ubije. Njegov rođeni brat je takođe pokušao da ga dohvati - uzrujano je za Blic rekla Dušanka.

 

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Ona je rekla da tvrdnje da je Vladica dovodio Anđelinu kući da se igraju kod njega u sobi.

 

SMRT MALE ANĐELINE ĆE PROMENITI SRBIJU: Uvodi se DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MONSTRUME?

 

- Ja ne pravdam tog monstruma, ali to nije tačno. Naše dete nije išlo tamo. Viđao je Anđu samo u našem dvorištu. Dolazio je kod nas. Znao je da priča sa Anđom na ogradi. Zvao je da je provoza traktorom, a ona mu je govorila: „Neću, bato, ti brzo voziš.“ Tako ga je zvala „bato“, a on monstrum, ubi dete, upropasti nas sve - dodala je.

 

Rekla je i to da Vladica zaista pre monstruoznih zločina nikome nije bio sumnjiv.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan grozni

    15. jul 2016 | 16:41

    Znate ne znam al pokusavam da shvatim sta je ubici bilo u glavi kad jje to radio ubio prvo zenu pa mislio ja mogu sve ili ne znam sta a za drugo tu nema sta da se kaze osim smrt za njega kako je mogao sa detetom od tri god jbm majku to je djavo uradio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA