BRUTALNO: Dogovorena tuča navijača Crvene zvezde i Zemuna! (VIDEO)

Klip snimljen na nepoznatoj lokaciji prikazuje kompletnu tuču od početka do prekida, kada se nekoliko učesnika predalo. Ugovorene, brutalne tuče sve češća pojava među domaćim tifozima

  • 28

Na društvenoj mreži Jutjub se pre nekoliko dana pojavio video klip ugovorene tuče između navijača Zemuna, "taurunum bojsa" i navijača Crvene Zvezde, "delija", u kojoj je učestvovalo dvadeset 0soba, po deset sa obe strane. Klip traje minut i dvadeset i šest sekundi i prikazuje tuču od početka do prekida, kada se  nekoliko aktera predalo.

Kako Telegraf saznaje, ovakve navijačke tuče se zakazuju nekoliko nedelja ranije, i odigravaju se po pravilu na zabačenim mestima, kao što je ovo koju ćete videti na klipu. Pravila su jasna, tuča traje sve dok se suprotna strana ne preda, ili većina pripadnika jedne od strana. Ukoliko se neko preda, nepisanim pravilima je zabranjeno da se udara, a on ne sme da nastavlja tuču.

Ovakvi dogovoreni "fajtovi" se već godinama praktikuju, u poslednje vreme ponajviše u istočnoj Evropi, među navijačima u Rusiji i Poljskoj, a internet je prepun ovakvih sukoba ekstremnih navijačkih grupa.

UKOLIKO VIDEO_KLIP NIJE VIDLJIV; MOŽETE DA GA POGLEDATE OVDE!

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    28. maj 2012 | 12:04

    Koliko god da ovo izgledalo brutalno, zapravo je i najbolja varijanta...jer navijaci ce se susresti za tucu sigurno, pa ako je vec tako bolje da se lepo dogovore negde na poljani gde ce da bude fer i posteno nego negde na utakmici da nastradaju i simpatizeri...

  • jova

    28. maj 2012 | 13:19

    Ovako nešto se u Rusiji odigrava godinama, tamo ako vas policija zaustavi i nađe rukavice idete u ćorku momentalno :D Možda je ovo i najbolji način jer nema noževa i palica, ako već hoće da se tuku...

  • Jester

    28. maj 2012 | 12:47

    Cudi me da nema idiota koji pisu ala su ih prebili ova ili oni. U ovakvim amsovnjacima zaista nema pobjednika, i ovo je najbolji vid odmjeravanja snaga. Ako hoce da se biju, neka to rade sami, a neka normalne navijace ne diraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA