Ovaj čovek je DEŽURNI KRIVAC za svaki teroristički napad

Ovaj kanadski novinar je prošle godine u ovo vreme napravio selfi sa svojim telefonom, u kariranoj košulji i sa kapom na glavi. Fotografija je kasnije izmenjena u fotošopu, a umesto telefona u ruke su mu stavili Kuran i obukli mu samoubilački prsluk

  • 0

Fotošopirana slika Kanađanina Verendera Džubela koji je na društevnim mrežama identifikovan kao osumnjičeni za teroristički napad u Parizu sada se povezuje i sa jučerašnjim masakrom u Nici

(UŽIVO) MASAKR U NICI: Haos se nastavlja, gradom odjekuju eksplozije (FOTO) (VIDEO)

Ovaj kanadski novinar je prošle godine u ovo vreme napravio selfi sa svojim telefonom, u kariranoj košulji i sa kapom na glavi. Fotografija je kasnije izmenjena u fotošopu, a umesto telefona u ruke su mu stavili Kuran i obukli mu samoubilački prsluk. Fotografija je ubrzo postala viral, pa je ovaj novinar brzo povezan sa terorizmom.

NESTALO CELO ODELJENJE POSLE POKOLJA U NICI: Traga se za 28 učenika! (FOTO) (VIDEO)

Džubal je ubrzo na društvenim mrežama demantovao novinske napise. Situacija se smirila, da bi nakon jučerašnjeg masakra u Nici ponovo počela da se šeruje.

Njegov prijatelj je pozvao sve da prekinu začarani krug i ostave dečka na miru.

(Telegraf.rs/mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA