≫ 

TELEGRAF SA SRBIMA KOJI PUTUJU U ISTANBUL: Ne plašimo se rata u Turskoj, a i glupo je da nam propadne odmor (VIDEO)

- Nismo uznemireni, gledali smo vesti, situacija se smirila. Mi putujemo na letovanje u Antaliju, tamo nije rizično - rekao je jedan od putnika

  • 18

Na aerodromu Nikola Tesla, većina putnika uredno čeka red i sprema se za svoje destinacije u Turskoj. Oni, kako kažu nisu zabrinuti zbog nemira koji su se dogodili na ulicama Ankare, u kojima je nastradalo oko 200 ljudi, a više od hiljadu osoba je povređeno.

KONZUL SRBIJE U TURSKOJ: Situacija se smiruje, Srbi su dobro!

Povodom vojnog puča koji se desio u Turskoj, oglasio se i predsednik vlade Aleksandar Vučić, koji je pozvao građane Srbije da ne putuju na teritoriju ove zemlje, navodeći da Srbija ne može da im garantuje bezbednost. Međutim, mnogi ipak nisu zabrinuti zbog novonastale situacije, pa uprkos nemirima odlaze na svoje putovanje.

Pogledajte šta su rekli putnici koji su se danas uputili prema Turskoj:

BEOGRADSKI AERODROM: Letovi za Tursku NISU OTKAZANI!

- Nismo uznemireni, gledali smo vesti, situacija se smirila. Mi putujemo na letovanje u Antaliju, tamo nije rizično - rekao nam je jedan od putnika.

Putnici koji su krenuli na svoje odmore, smatraju da ne treba da im propadnu karte za put, ali i da u letovalištima nema opasnosti.

Foto: A. Nalbantjan, Wikipedia/Hansueli Krapf Foto: A. Nalbantjan, Wikipedia/Hansueli Krapf

- Uplaćen je odmor, sve je već pripremljeno, nema razloga da se brinem. - izjavila je putnica za Telegraf, dodajući da ne strahuje za svoj život.

Uglavnom su svi pratili vesti u vezi sa ovim događajem, ali i nadležne institucije koje informišu javnost o bezbednosti situacije, i tako odlučili da krenu na let.

- Nisam zabrinut, proverio sam informacije u ministarstvu, sve je i redu i zato sam odlučio da putujem - zaključio je putnik koji se sprema da putuje u Tursku na odmor.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Grupa srpskih turista odletela je jutros nešto pre 5.30 sati za Antaliju, gde su imali uplaćene aranžmane za letovanje.

Sa aerodroma Nikola Tesla poručuju putnicima da sve informacije o statusu leta potraže u aviokompanijama, Info centru aerodroma na broj telefona 011 209 4444 i na veb sajtu www.beg.aero, gde se u realnom vremenu prikazuju informacije o vremenima poletanja i sletanja, kao i o eventualnim otkazanim letovima.

DAN POSLE PROPALOG PUČA U TURSKOJ: Narod na ulicama slavi Erdogana, sve po gradovima porazbijano! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ??????????????????????????????????

    16. jul 2016 | 17:52

    Ne bojim se - uplatio sam letovanje još pre 3 meseca - ne pada mi napamet da otkažem putovanje! To što se Turci bije međusobom je njihova stvar a ne moja. Neću valjda da letujem na Panonskom moru?!? Svake godine odmor provodim na obali mora a tako će biti i dalje. A od prošle godine sam rešio da idem i iz INATA na MORE!!!!

  • vm

    16. jul 2016 | 18:32

    Poslati avion po one koji su sada tamo i vise nema slanja. Ovi sto sad odu idu na svoju odgovornost.

  • N. S

    16. jul 2016 | 19:23

    Kako bi rekli stari ljudi: "" lude se ne seju, one same niču"". Izazivaju sudbinu, pa posle kuku lele. Ako vode i decu, A VODE, onda su zaista neodgovorni do bola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA