≫ 

DEKA VESELIN RAZBIO SVOM CIMERU LOBANJU JER JE HRKAO: Tukao ga protivpožarnim aparatom u staračkom domu!

Bakoč je nasrnuo na Joksimovića jer nije mogao da podnese buku koju je pravio njegov cimer dok je spavao

  • 9

U bjelopoljskom Domu starih u noći između subote i nedelje došlo je do tuče korisnika te javne ustanove Veselina Bakoča (43) i Vuka Jaćimovića (77), a razlog je - hrkanje.

KRIMINALCU PUCALI U GLAVU U KOTORU: Obračun klanova se nastavlja

Kako Informer CG saznaje od izvora iz policije, Bakoč je nasrnuo na Joksimovića jer nije mogao da podnese buku koju je pravio njegov cimer dok je spavao.

- Navodno je Bakoč prvo pokušao da ga umiri vikom, ali kako Joksimović nije reagovao niti se zaustavljao, Bakoč je uzeo aparat za gašenje požara i nekoliko puta udario Joksimovića. U tom incidentu Jaćimović je zadobio teže povrede glave, odnosno lobanje - precizira naš sagovornik iz policije.

Sve se to događalo tokom noći kada je malo osoblja Doma starih na poslu. Prema našim saznanjima, Veselin Bakoč je nakon što je nasrnuo na Jaćimovića i teško ga povredio pokušao da u ustanovi pronađe nekog od osoblja, ali kako nije uspeo, sam je pozvao policiju.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanović Foto: e-stock.us/Petar Jovanović

- Bakoč je pomislio da je ubio cimera, pa je sav usplahiren pozvao policiju - dodaje naš sagovornik iz Uprave policije.

Direktor Doma starih u Bijelom Polju Dejan Pavićević potvrdio je saznanja Informera CG i naglasio da je nakon prijave policija odmah došla u tu ustanovu.

- Prema mojim informacijama, Bakoč je uzeo protivpožarni aparat i nekoliko puta udario Jaćimovića u glavu. Ne znam koliko puta, policija je odmah došla i odradila uviđaj. Nakon što sam obavešten o slučaju sa svojim saradnicima sam došao u dom. Posle toga posetili smo povređenog Jaćimovića u Urgentnom centru bjelopoljske bolnice - rekao je Pavićević za Informer CG.

Direktor Pavićević naglašava da je u celoj priči interesantno to što je upravo Bakoč pozvao policiju nakon što je izudarao Jaćimovića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jaćimović je u Dom smešten tek od utorka. Dakle, ovde je prespavao tek pet noći. Bakoč nam se nije žalio prethodnih dana na cimera. Reč je o psihijatrijskom bolesniku, međutim mi smo dobili potvrdu iz kotorske bolnice da je Bakoč sposoban za život u zajednici. Ovih mesec i po bio je miran i dobar korisnik. Šta se kod njega te noći desilo, ja ne znam - kaže direktor Doma starih u Bijelom Polju.

Dejan Pavićević dodaje da je Bakoča privela policija, nakon čega je upućen u psihijatrijsku ustanovu u Kotoru.

- Što se tiče zdravstvenog stanja Jaćimovića, izgleda da mu je pukla lobanja, pa je odveden na snimanja. Nadamo se da će se brzo i uspešno oporaviti - rekao je na kraju Pavićević.

Bakoč je u bjelopoljski Dom starih došao iz Danilovgrada, dok je Jaćimović meštanin Bijelog Polja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    18. jul 2016 | 12:09

    Deka Veselin ima 43 god.!

  • DraganA

    18. jul 2016 | 12:10

    Gde su sestre i negovateljice koje ne reaguju na viku? U dva doma sam radila po negovateljica na 20 korisnika. Malo malo pa se prolazi hodnikom da se proveri da li su svi ok.

  • D.N.

    18. jul 2016 | 12:34

    Ah to hrkanje,stvatno izludi coveka i nespavanje zbog istog toga....razumem :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA