≫ 

TEŽAK UDES KOD ČAČKA: Majka poginula, ćerka u kritičnom stanju

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je u pratnji majke krenula na zdravstvenu kontrolu u Beograd i još ne zna da joj je majka preminula

  • 4

Žena iz Kraljeva (46) je poginula, a njena ćerka teško je povređena u sudaru koji se oko 13 sati dogodio u Međuvršju kod Čačka.

Osim njih dve, teške povrede opasne po život, zadobio je vozač automobila u kojem su se sve troje vozili. Majka i dvoje dece, koji su bili u drugom automobilu beogradskih registarskih oznaka, prošli su sa lakšim telesnim povredama.

Na mesto nesreće odmah su izašle ekipe hitne pomoći i najteže povređene prebacili na odeljenje intenzivne nege čačanske bolnice.

- Žena iz Kraljeva, čije je prezime Jukić, imala je obilno unutrašnje krvarenje. Grudni koš bio joj je pun krvi i odmah je prebačena na reanimaciju. Nažalost, ubrzo je podlegla povredama. Njenoj ćerki, koja ima oko deset godina, naprsla je slezina i već je na operacionom stolu. Hitno će biti operisan i muškarac iz Sevojna koji je bio vozač. Njih dvoje su životno ugroženi – rekla nam je portparolka čačanske Opšte bolnice dr Biljana Kočović.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM PAZARU: Motociklista teško povređen

Kako nezvanično saznajemo, devojčica je u pratnji majke krenula na zdravstvenu kontrolu u Beograd i još ne zna da joj je majka preminula.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

POGINULI OTAC, MAJKA I ĆERKA, SIN SE BORI ZA ŽIVOT: Strahovita saobraćajna nesreća

Čačanska policija obavila je uviđaj, posle kojeg će se utvrditi uzrok saobraćajne nesreće.

Pogledajte i TNOW prilog o nedelji koja je obeležena zločinima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prolaznik

    18. jul 2016 | 18:11

    Taj put kroz medjuvrsje je gori od ibarske magistrale, pogotovu vikendom kad se beogradjani vracaju sa vikend odmora... voze kao nenormalni, sasecaju, pretichu i gde sme i gde ne sme dovodeci u opasnost normalne vozace! Zbog takvih sam vec jednom sleteo s puta u Medjuvrsju.. i uvek su u pitanju bahati vozaci sa BG tablama!! Sram vas bre bilo!

  • Groficaofica

    18. jul 2016 | 18:38

    Kuda li zure? Malo vise paznje. Saucesce

  • топлистанадреалиста

    19. jul 2016 | 05:59

    Ovo nije normalno!!! Tuzno!!! Pa moze li barem jedan dan da prodje bez ovoga?????? Prvo!!!! PRVO sto treba uraditi je to da treba promjeniti saobracajne zakone, postavljati kamere i oduzimati vozila, uvesti nova pravila prilikom polaganja.....ma trpo bi ja vas u zatvor 70%!!!! Preko 70% Srbijanaca je bahato i nadobudno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA