ZA PUTINOVU LJUBAV: Uhapšeni turski piloti koji su oborili ruski avion

- Među onima koji su uhapšeni zbog puča su i piloti koji su oborili ruski avion - rekao je turski ministar pravde

  • 15

Ministar pravde Turske Bekir Bozdag izjavio je danas da su uhapšeni piloti koji su u novembru prošle godine oborili ruski Su-24 iznad Sirije, javila je turska televizija "Haberturk".

ERDOGAN SE IZVINIO PUTINU zbog smrti ruskog pilota

- Među onima koji su uhapšeni zbog puča su i piloti koji su oborili ruski avion - rekao je Bozdag, a preneo ruski sajt Sputnjik.

Grupa iz vrha turske vojske je u petak pokušala da izvrši puč u Turskoj, pri čemu je poginulo više od 200, a povređeno 1.400 ljudi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    20. jul 2016 | 21:41

    Ja jesam rusofil i podrzavam putina u svemu. A muslimane u nachelu ne volim. Ali ruku na srce , pilot ne treba da bude izruchen niti da mu se sudi za obaranje ruskog aviona. Prvo on je radio po nechijoj komandi a drugo, ruski piloti du trebali da budu spremni da se mozda neshto desi. Ovo me podseca na nas izdajnike. Dok su nas karadzic . Mladic i mnogi drugi branili mi dmo ih slavili. Kad je EU bacila kosku mi sve junake izdali i poslali u Hag. Chovek treba da se zapita da li da se bori protiv neptijatelja ili protiv politichara svoje zemlje.

  • Kokot

    19. jul 2016 | 15:45

    More turci ne gazite oranje

  • SAMOSTALNI CAR

    19. jul 2016 | 13:41

    Trazi izrucenje Putine care!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA