U KLIVLENDU PRŠTE MECI: Pucnjava dok se čeka nominacija Donalda Trampa

Podataka o eventualnim žrtvama, za sada, nema

  • 1

U blizini policijskog transportnog vozila u Klivlendu, kod mesta na kojem se održava republikanska Nacionalna konvencija, danas su se začuli pucnji, saopštili su policijski izvori, a podataka o eventualnim žrtvama nema, javlja Rojters.

Ovo nije prvi put da je došlo do pucnjave u Klivlendu, koji je domaćin skupa na kojem se očekuje da će Republianci nominovati njujorškog milijardera Donalda Trampa za svog kandidata na predsedničkim izborima u SAD, podseća britanska agencija.

- U ovako gusto naseljenoj oblasti dobijate izveštaje da se dešavaju takve stvari - rekao je načelnik klivlendske policije Kelvin Vilijams na jutrošnjem brifingu, pre nego što je prijavljena najnovija pucnjava.

U Klivlendu su danas po podne najmanje tri osobe uhapšene pošto su se popele na jarbol za zastavu u blizini mesta održavanja ovonedeljne republikanske Nacionalne konvencije i okačile transparent u znak protesta protiv Trampa.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U NAPADU NA VOJNU BAZU UBIJENO 12 VOJNIKA: Broje se mrtvi, nastao opšti haos

Koristeći kamion sa merdevinama, vatrogasci su spustili demonstrante i transparent sa porukama protiv Trampa, javio je Rojters, pozivajući se na navode očevica.

Konvencija, koja traje do četvrtka, obeležena je pretežno mirnim protestima.

SUZAVCIMA NA AKTIVISTE: Haos na ulicama Klivlenda zbog sukoba policije i demonstranata! (FOTO) (VIDEO)

Očekuje se da će se Tramp na predsedničkim izborima 8. novembra suočiti sa protivkandidatkinjom iz redova Demokratske stranke, Hilari Klinton.

Pogledajte i najvažnije vesti u prilogu TNOW:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kire

    21. jul 2016 | 14:46

    Samo nek pucaju, mnogo se sekirate za njih koliko vidim .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA