≫ 

MLADIĆI PRIZNALI DA SU NASMRT PRETUKLI GORANA G. (44)? "Udario nas je autom i rekao da nema novac. Nismo mu poverovali!"

- Nisu koristili palice i drugo oruđe, ali udarci pesnicama i nogama u glavu bili su veoma snažni i fatalni - rekao je izvor iz istrage opisujući ubistvo koje su počinili mladići u Petrovaradinu

  • 31

Trojica mladića, P. R. (21), D. P. (21) i Z. I. (21), priznali su juče na sudu pred tužiocem u Novom Sadu da su u subotu brutalno ubili Gorana G. (44) iz Petrovaradina zbog duga od 50 evra, ali su u svoju odbranu rekli da nisu znali da će umreti.

- Udario nas je autom, a posle je rekao da trenutno nema 50 evra da nadoknadi štetu. Nismo mu verovali jer drži prodavnicu pića, pa smo ga istukli - izjavio je jedan od optuženih pred tužiocem, prenosi Informer.

GORANA PREBILI NASMRT ZBOG NAVODNOG DUGA OD 50 EVRA: Detalji ubistva koje je podiglo Novi Sad na noge

Izvor iz istrage potvrdio je da je Goran imao lakši udes sa mladićima i da je zbog toga došao u sukob s njima.

MISTERIOZNA SMRT GORANA G.: "Dobar komšija iz kraja" pronađen mrtav pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima!

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Na njegovom starom "krajsleru" ima neznatnog oštećenja koje dokazuje da je došlo do manjeg udesa, ali zapanjuje surovost s kojom su ga mladićima iz Bukovčana pretukli. Nisu koristili palice i drugo oruđe, ali udarci pesnicama i nogama u glavu bili su veoma snažni i fatalni, jer je Goran samo nekoliko sati posle tuče imao izliv krvi u mozak - dodaje izvor iz istrage.

REŠENO MISTERIOZNO UBISTVO GORANA G.: Surovo tukli DOBROG KOMŠIJU kojeg su svi voleli dok nije preminuo?!

Goranova sestra rekla je da je majka, kad je došao kući, videla da je teško pretučen i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Tvrdi da su se lekari odazvali tek drugom pozivu kad je Goran, prema tvrdnjama njegove sestre, već umirao, pa je reanimacija bila bez uspeha.

Podsetimo, Gorana G. su pretukli ispred njegove prodavnice pića "Špricer", koja je nekoliko stotina metara udaljena od kuće u kojoj živi sa roditeljima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    20. jul 2016 | 08:50

    nisu znali da će umreti,krvnički su ga bili troica i kamen bi pukao a kamoli čovek, da san neka vlast odredio bi im kaznu doživotnu.

  • pera

    20. jul 2016 | 08:44

    E zato ja bez puce u autu ne idem nigde pa posle nek njihovi roditelji spremaju sahranu a ne moji!!

  • Sejtan

    20. jul 2016 | 08:44

    Nisu to mladici vec nasi TERORISTI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA